Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Evo i Forda u Garazi :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ford Mondeo ST220 - 3.0 V6 24v

Engine code Duratec ST (Catalyst)
Engine type Otto, Front transversal
Number of cylinders 6, V
Engine capacity 2967 cm3
Number of valves 24 DOHC
Max Power 166 kW (ECE) 6150 rpm
Max torque 285 Nm (rpm) 4900 rpm

Performance
Top speed 241 km/h
Acceleration 0-100 km/h 7.8 s

Joj Anaise Ford je perverzija majkemi sjedista ona unutra su mu da se ubijes. A kako sam se vozo u ST-u Focusu malom i kako ide uffff
hehehe znam sjedista su glavna Smile Ev i slikice Smile

joooj FORDakula je perverzija,daj bolan uzmi to sebi nekako...ccc

Fiesta_Boy Wrote:
joooj FORDakula je perverzija,daj bolan uzmi to sebi nekako...ccc

Jednog dana :D

ma ovo je raketa zemlja-zemlja
Hajd za pocetak da te kutarisem te Fabije, ima fiesta ST nije puno novaca, mogo bi ti ja nesto sredit. Dovuces mi Fabiju da je procjeim i resto dodas u keshu.

daki Wrote:
Hajd za pocetak da te kutarisem te Fabije, ima fiesta ST nije puno novaca, mogo bi ti ja nesto sredit. Dovuces mi Fabiju da je procjeim i resto dodas u keshu.

To bi bilo dobro mada je meni fabia na leasingu jos 2 godine... pa sam za 2 godine planirao promjeniti uzet nesto vece a koja je cijena te fieste

Ford je predobar Icon_razz
fakat koja je cijena fieste ST
Cijena je dobra skroz. Sto se tice leasinga provjericu ti ja sve opcije i uslove oko njega, mislim da se moze nesto napravit da sam preuzmes sljedece auto.

Postavicu vam cjenovnik ujutro detaljan sa svom opremom. Samo mogu reci da je cjena extra i da je motor 2.0 Smile
Mislim da je fiesta manja od fabie sto se tice unutrasnjeg prostora za vozaca ipak sam ja povelik covijek

Har3 Wrote:
Je l ovo onaj mondeo sto bude parkiran kod Interexa na pofalicima ? :D

Jeste tu mi stari ima kancelariju i radionu Smile

nije ti Fiesta manja unutra, ima prostora dosta, provjereno Wink

a sminka je Fiesta ST, 150 ks to ide bas dobro...

a Mondeo je predobar Wink nema potrebe da komentarisem heh
Da, da Fiesta je veca od Fabije, Pola, Clia, i Citroena. Znao sam i tacne dimenzije razlike, ima i poljep gepek.

2.0 ST + Paket opreme ST 4/16; 110/150; 1999; M5+R; 208km/h 0-100 8,4; 10,4-7,4-5,7
Do registracije 27.000KM
Provjericu ti uslove danas vezano za fabiju i tu situaciju pa ti javim na pm.
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13