Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: pozz iz tuzle
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
eh.zocem se adnan, zivim u tuzli, zavrsio treci razred srednje, znaci (17,5god), nemam vozacke, ali zato imama iskustva heheheh.trebao bih vozati od starog octaviu(nazalost i nije neko auto,kao sto ovi s foruma imaju), a mozda i meni padne sta polovno..et ako koga interesuje sta ili ako zivi u tuzli da se vidimo:D pozzz
pozz i dobro dosao,fina je octavia,budi i ti fin,pa ces je dobiti kad polozis hehehe sala mala....Icon_wink
Pozdrav drug!
eeee nemoj tako ja vozim fabiu pa nedam nikom da je spominje u losem smislu Icon_mrgreen Dobro dosao !
Dobro dosao!
Pozdrav i Dobro Dosao !
Pozdrav Tuzli...
dobro dosao! a zasto octavia nije dobro auto! Pa budi sretan sto ti stari nema dvicuIcon_razz))! Ma dobra je i dvica sve dok se kotrlja! POZDRAV
hehehe ma porodicno auto..pa zato..brijem na nesto malo, ako ne malo, onda na nesto sto je stedljivo..ett pozz
dobro dosaooo
DD i ostani aktivan
Pozzz, a mani se ba, los ti stav skroz Smile sta fali oktaviji, cuj malo stedljivo, ma daaaaj Smile ja imam malo auto i sve je osim stedljivo SmileSmileSmile
welcome
pozdrav i dobro dosao
dd and stay active nebrini octavia je dobar autic..
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13