Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Lancia Thema by Ferrari 8.32 iz Mostara???????
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Imam jednu Lanciu Themu by Ferrari 8.32.
Ako ima ko iz Mostara voljan da mi pomogne u vezi ovog auta.Cuo sam da negdje u Mostaru kod nekog lezi isto takvo auto pokvareno.Ja bi je uzeo za dijelova.Molio bih ako ko ima kakvu informaciju ili broj telefona na koji bi mogao dobiti info o tom autu da se javi.Unaprijed se zahvaljujem na trudu i interesovanju.

ajdin_ze Wrote:
Ako ima ko iz Mostara voljan da mi pomogne u vezi ovog auta.Cuo sam da negdje u Mostaru kod nekog lezi isto takvo auto pokvareno.Ja bi je uzeo za dijelova.Molio bih ako ko ima kakvu informaciju ili broj telefona na koji bi mogao dobiti info o tom autu da se javi.Unaprijed se zahvaljujem na trudu i interesovanju.

imas i u oglasima NISSAN 200sx kao kod mene s kvarom na motoru 1500KM treba ga svakako pogledati

nismo Wrote:

ajdin_ze Wrote:

imas i u oglasima NISSAN 200sx kao kod mene s kvarom na motoru 1500KM treba ga svakako pogledati

Znam.Gledao sam ali mi nepase.Ova mi Lancia treba zbog dijelova.Ova moja je trenutno ispravna ali posto je rijedak auto mislio sam uzeti i tu drugu ako je nadjem za dijelova.

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13