evo da ja prvi otpocnem,
U sustini auto se odlicno, a da je moje ja bih nabacio felge 16" i spustio 3-4cm.. To je to
extra autic jos ljepsi uzivo, a sto se spustanja tice ima momak original opruge (polovne) i felge 17" (zuta fabia u SA) pa ako te zanima poslat cu ti br na PM
@Anais ovo ti je dobra prilika, ako mozes izgurat finansijski kupuj i miran si ili bar kupi samo opruge
Preljep autic, xenoni sjeli ko budali samar. Super super nema sta.
Svaki put kad vidim ovu Skodu u gradu sve je ljepsa i ljepsa! Svaka cast samo nastavi

hehe hvala ice puno mi znaci

Ipak je to moj ljubimac :D
ps. ima li sta za ono ?
Nisam zaboravio na vas, javit cu ti se za koji dan da zavrsim svoje auto u frci sam sada...
Pozz
Jos da je narandjasta...

cestitam kume

sve pohvale, ova maska je do yaya hehe :P
pozz
ou bit ce problema znam po sebi...najebo si sad ce te zaustavljati ko nikada...ja nisam mogao proci semafor da ne zaustave
ja sam kontao zatamniti bocna stakla i zadnju sajbu al mislim da se po zakonu ni zadnja sajba ne smije samo bocna stakla iza vozaca
b) bočne staklene površine motornih vozila iza leđnog naslona sjedišta vozača i suvozača, homologiranim folijama bez refleksije.
PO ZAKONU znaci samo zadnja bocna stakla bez zadnje sajbe....
MA reci samo Fiat je ovo, i nece te uopce ni pitat za stakla hahahaha :D

Eh ja cu 65% komplet auto

Sta ces za poliCIJU
PROBLEM ne predstavljaju oni vec LISTING kazni...vidis da su oni problem
I ja bi rado zatamnio ALI znas i sam koliko mi se sve ogadilo sa policijom i to...jeste da sam ja bas naletio kada je bila AKCIJA da policija ne da zatamnjene prozore...A i znas i sam kako su folije na kraju zavrsile
hmmm a jel na fabiji se vidi da je slabije zatamnjena nego fiesta kod mene...ja mislim da je to isti....sve iznad 75%