Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Uvod
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pozdrav svim clanovima bhtuning-a.

Vjerovatno ste se zapitali sta je sada ovo ?? Kakvi crni testovi, i ko to nas foliraIcon_lol

E pa dragi moji fol nije, fora nikakva nije, bhtuning je odlucio da pokrene rubriku Vozili smo-Test
*O cemu se tu radi.
Pa moje kolege Samir, Edo i ja sjeli smo za oficijelni bhtuning okrugli sto, malo smo vjecali i dosli na ideju da pocnemo sa prvim online auto testovima.
Za pocetak to ce biti nesto skromno, krpicemo se da dobijemo ono sto je najinteresantnije na trzistu, i naravno ono sto nam je dostupno, jer tesko je doci nekome na vrata i reci dajte nam auto bice na internetu. Ljudi su izvarani na sve moguce nacine, i borba je da se dobije bilo sta na test.
Tako za pocetak molim strpljenja za sve propuste i greske koje napravimo.

*Za one koje zanima kako to da smo mi uopste dobili auto na test i ko to garantuje da to i nece biti zadnje auto na testu evo odgovora.

Firma iz Tuzle "REMEX" d.o.o. ovlasteni zastupnik za Ford, Volvo i Mazdina vozila nam je izasla u susret imali su povjerenja u nas i nakraju smo nasli zajednicku pozitivnu rijec, na nasu veliku srecu.

http://www.remex.ba

Mali uvod

Prvi automobil koji smo dobili na test je novi VOLVO C30.

HuKa Wrote:
dobar auto, lijepo izgleda jebe ga samo sto mu je gepek mali ne moze ni kutija s pojacalom stat :D al sve u svemu dobar je auto a sto i nebi dobra mu je i cijena Smile

svaka cast momci tako i treba

a je.. ga za gepek treba izbacit zadnja sjedista pa tu muziku slozitSmile

@Huka
vdis mogli bi se dogovorit za mazdu jer tvoj auto je vec extra odradjen, tako da bi u narednom testu mogli da predstavimo Novu Mazdu 3 sa naglaskom na kvalitetan Tuning koji bi svi trebali da prate.

Dobro dogovoricemo se. Da naglasim testove nismo ogranicili nekim vremenskim periodom da sada izlaze svakih 7 ili 14 dana. Tek pocinjmo i molim vas za strpljenje.
Hvala unaprjed.
dobra ideja, mozda bi se mogli malo zakrpiti i testiranjem starijih auta
ako vam treba testni vozacIcon_biggrin tu samIcon_wink
sretno
Tek smo poceli bice jos koja fotka folva dok dodjem kuci, a uskoro planiram i novog moneda
extra ideja,samo malo slika...bi trebalo...
Super stvarno... ovo sad vec prelazi u pravu profesionalnost.
Svaka cast momci!
@edo
Druze de mi konkretno reci sta sa slikama, nisam razumio, a zelim da sto vise priblizim ovu temu upravo onima koji je citaju pa kazi ???
Pa eto slika u temi, a napisao sam negdje da bice jos fotki, ovo sam tekst jutros napisao i postavio, dok dodjem kuci bice jos fotki. :D
halooooo malo strpljenja pa ne radi DAKI ovo za platu vec iz ljubavi, polako tek pocinje...
ma samo lagano...daki...
Evo postavio sam ostale fotke od volva, jednostavno nisam stigao sve odjednom ipak imam obavezu na poslu ogromnu.
super ideja svaka cast! Imate punu podrsku od mene (ako vam to sta znaci)!!! Mogu li sad dobiti RX8, samo jedan krug, pa cu vam reci svoje misljenje!!!! Icon_razz)))))))) pozzzzzzzz
Hvala na upozorenju. Medjutim mi smo to vec unaprjed rijesili ima obrazac koji se potpise u slucaju nesrece ili bilo kakvog udesa. A i ovo i nisu bas testovi nego vise kao predstavljanje novih modela svim citaocima naseg foruma, kao i sve dodatne informacije koje ih budu zanimale.
Napominjem ovo je tek pocetak i vjerujem da ce biti manjih propusta sa moje strane, necu uvjek moci da fotkam auto kako bih htio i da pisem profesionalno nesto jer i neznam, a i ovo radim u slobodno vrijeme s tim sto radim do 5-pola 6 pa dodjem kuci i bacim se na ovaj dio posla.

Jos jednom molim za strpljenje, i uzivajte, ovo je samo informativnog karaktera. Malo opustanja i zabave.
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13