Da li ste sigurni da je u pitanju Alen_P, mozda ste ga zamjenili sa Anelom koji je isto clan AMK Carbon i vozi Golfa 2 GTI isto crvene boje.
hahahaha moj Mladene dodje prica i dovde :D
Legendo
haloooooo ljudi sta vam je...Sto je ova tema uopste otvorena koja je njena poena,fakat ne kontam?Hocemo li sada otvarati temu svaki put kada neko "proleti" pored nekog,ma dajte...Respect i za stojadina i za sve vas,ali samo malo ovaj crveni golf je ZLO i na njega su se opekli puno jaci auti nego stojadin pa makar da je i u stojadinu ne znam ti koji motor...Peka tvrdi da nije bilo potezanja i ja mu vjerujem,jer momak kada se potegne potegne se ONO fakat tako da ne vjerujem da ga je stojadin mogao ostaviti toliko da se za to otvara nova tema na forumu...
Stvarno ovo je sramota nesto ovako pisati, a kao i sto vam Alen rece pitajte kolege iz SRCS-a kako ih je derao taj crveni "golfic", a ako cemo tako pricati Lave onda sam neki dan i ja tebe poderao bio sam sa kombijem sa posla i prosao sam pored tebe kao metak, a ti si me "pokusao" stici ali neuspjesno, tako da je pravo gluo pricati kako je neki stojadin poderao nekog GTI-a.

hahahaha sta se palite na djecije gluposti...
Mislim da je ovaj topic trebao biti otvoren u "HUMOR", jer koliko me pamcenje sluzi malo prije SR Mostar u nocnom neobaveznom potezanju stojko je kasnio po pola semafera iza mene..
nije rasprava vec smijesno cuj "uzeo ga"
a moze li se ta "trka" ponoviti pred malo vise svjedoka iz OBADVA kluba...
opet rasprava, a sta voza ERKO a sta LAV...
pa ne znam sta vise pametujete i provocirate i hvalite se necim sto nije vase, kako ste dosli na forum sve nekakva ubadanja i provokacije ni jedan normalan komentar niste imali..
edo je bio svjedok kako je audi isao. sad ima okruglo 250 kila manje i samo prednji pogon.
nek vam covjek kaze sta je zlo.
ide audi nema sta, a na temu vlasnistva necu da komentarisem.. Lave bice revans ubrzo, isti motor - nova forma, nova skoljka isti vozac
abd.. 
i tebe je poderao 

Svakako je u OFF TOPIC forumu
S obzirom da se sinoc popila kafica i da su "nesuglasice" rijesene mislim da u ovoj temi nece vise biti postova koji omalovazavaju druge i nego vidimo se na narednoj trci ako ne i prije da popijemo kaficu.
POTPIS
ADMINI LOCK