Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: GOLF 2 GTD
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo malo slikica Gofica
Golf 2 gtd motor:1.6 GTD,Ks 69,36,imao zatamnjene stopke al mali rođo ih razbi  hehe,OZ-ove ratkape salim seIcon_lolIcon_lol

PozdraVWIcon_wink
Heh, nije lose Toncy... samo naprijed... pozz
Hvala drug
joj negdje sam još vidjeo slike na netu ove duje...
gdje si kupio presvlake? (sala) Pozdrav

addo Wrote:
gdje si kupio presvlake? (sala) Pozdrav

Prije su bile lijepe presvalke u Pazaricu rađene,a sad su one sa pijaceIcon_cry,Golfic sluzi ko Kamion zato sto se na vikendici malo radi pa da ne bi one beze unistili stavili ove sa pijace.PozzIcon_wink

salim se ba! Nek se samo radi i bit ce rezultata! A i kod mene su bile te s pijace dok se nije malo ulozilo! i puno je ljepse ali kad se nema nema se! pozzz
Pozdrav drug, o autu sam rekao vec Icon_wink

legionar Wrote:
Pozdrav drug, o autu sam rekao vec Icon_wink

Jesi druze,pozzz,Ma jos ce se ovo radit,da sam jos malo stariji sve bih ja pokupovao za njega kristalne stopke,felgice,a jeb ga stari jos voza morat cu se strpit jos mjesec dva jer onda dolazi abd novi autic.Icon_lol

Samo strpljenja i ja sam vozio ovakvog slichnog 84to godishte pa sivog 92.go godishte pa sada golfa 4 ali tdi....polako samo imaj sabura shto kazhe stari narod Icon_wink
samo lagano brate sve se moze sa malo strpljenja i para srediti
samo naprijed prijatelju...GTD je zakon :D:D:D
super golfers,imao sam.....(stari) keca sa tim motorom,ko did trosio hehe
Ouuuu staro je brate ovo!
Kolega samo polako! Sve ce to doci na svoje...
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13