Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: pozz
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
et tako ... i ja odlucio  da se uclanim...duze vrijeme sam tu...nesto vise volim da citam postove, al et potrudit cu se da budem aktivan..... dolazim iz  Tuzle, vozim  yugo,crveni,malo nasminkan, volim isto sto i ostali , miris benzina, jacinu oktana i cure :d , aj valjda nisam pretjerao, et  pa ako vas jos sta zanima pitajte :d , pozz
Pozdrav!
pozz o dobro dosao, postavi nam malo slika tog yugica...
DD i ostani aktivan
dobro dosao
dobro dosao....
Veljkam Tuzlak Smile Zavidan broj sugradzana Smile
dd and stay active
DD i ostani aktivan
welcome
pozdrav i dobro nam dosao Icon_wink
http://profile.imageshack.us/user/lickone/   evo i linka za slike od yuga, neke su od prosle godine...cijeli proces obrade onako kako sam *ufatio* koju sliku, ona slika br 1 cini mi se ona je naj svjezija,sadasnje stanje, samo jos felge da nabacim,al to cekam da ispadne, desavalo mi se da tako ispadne nesh jeftino a nemam kinte,sad sam nest ustedio,pa cekam ... :D , pozz
dobro dosao
Vozdrica
dobro dosao
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13