krasno hahahaha .....joj onaj pred kraj "pobesneo maKS" najjaci je
e sad ces dobit tuzbu sto si koristio moje slike bez pitanja

nego sto ubaci one poljake,ruse i stock trulje

clip je dobar

))
Smjesno... radnije ne bih nista stavljao na auto, nego ga djidjao na ovakav nacin... samo ja bih izdvojio ovog Golfa II sa pocetka klipica, mislim da on ne spada u ovu groznu kategoriju sredjenih automobila...
NO COMENT!
Drama...
Malo off-a!Legionar jeli ti mozda cura ili sestra radi u onoj banci kod poste,prekoputa Nagiba?
A kako ovu profuli ubacit-ponos nashe scene
E hebiga sto sam uspio naci nasao sam bice ih jos kad sve uklopim u jedan ono 3u1 hahah
hehe svaka cast Anaise..
Sta je ovo skoro sve BH table heh
Malo off-a!Legionar jeli ti mozda cura ili sestra radi u onoj banci kod poste,prekoputa Nagiba?
Neradi, sto?
Ti si to pomijesao nesto

Mislio sam da sam vidio tvog Cabria ispred i ti ulazis s nekom curom 
Anaise svaka cast za clip
joj ja clipa.onog zutog kadeta sa naljepnicom md design i crvenog porsche 924 vidam u zenici.ono je velika sramota za vozat.nedo bog nikom
Izvinjavam se sto nisam stavio RESPECT za ljude koji su slikali malo sam zbrzio klip al obecavam u sljedecem cu sva imena cije slike 'ukradem' staviti pod 'BEZ NJIH OVO NEBISTE NI GLEDALI' sorry za raju jos jednom nije namjerno
Al imas ovdje udarenih auta i auta koja se ne odrzavaju, po meni ona ne spadaju u tuning pa kakav god da bio.....
Ovo ostalo je smjesno samo tako...i jos jedan pogled u stvarno stanje....
P.s. Najjaci je POBESNEO MAX hahahahahahahah, tom sam puko od smjeha, Anaise samo nastavi....