Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Seljacki Tuning Clip 2.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
krasno hahahaha .....joj onaj pred kraj "pobesneo maKS" najjaci je
e sad ces dobit tuzbu sto si koristio moje slike bez pitanja Icon_lol nego sto ubaci one poljake,ruse i stock trulje Smile clip je dobar Smile))
Smjesno... radnije ne bih nista stavljao na auto, nego ga djidjao na ovakav nacin... samo ja bih izdvojio ovog Golfa II sa pocetka klipica, mislim da on ne spada u ovu groznu kategoriju sredjenih automobila...
NO COMENT!

legionar Wrote:
NO COMENT!

Drama...

Malo off-a!Legionar jeli ti mozda cura ili sestra radi u onoj banci kod poste,prekoputa Nagiba?

jes lud do bola ocam
A kako ovu profuli ubacit-ponos nashe scene
E hebiga sto sam uspio naci nasao sam bice ih jos kad sve uklopim u jedan ono 3u1 hahah
hehe svaka cast Anaise..

Sta je ovo skoro sve BH table heh

legionar Wrote:
Malo off-a!Legionar jeli ti mozda cura ili sestra radi u onoj banci kod poste,prekoputa Nagiba?

legionar Wrote:
Neradi, sto?
Ti si to pomijesao nesto Icon_mrgreen

Mislio sam da sam vidio tvog Cabria ispred i ti ulazis s nekom curom Icon_biggrin

Anaise svaka cast za clip
joj ja clipa.onog zutog kadeta sa naljepnicom md design i crvenog porsche 924 vidam u zenici.ono je velika sramota za vozat.nedo bog nikom
Izvinjavam se sto nisam stavio RESPECT za ljude koji su slikali malo sam zbrzio klip al obecavam u sljedecem cu sva imena cije slike 'ukradem' staviti pod 'BEZ NJIH OVO NEBISTE NI GLEDALI' sorry za raju jos jednom nije namjerno
Al imas ovdje udarenih auta i auta koja se ne odrzavaju, po meni ona ne spadaju u tuning pa kakav god da bio.....

Ovo ostalo je smjesno samo tako...i jos jedan pogled u stvarno stanje....

P.s. Najjaci je POBESNEO MAX hahahahahahahah, tom sam puko od smjeha, Anaise samo nastavi....
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13