Dobro je drug, samo si trebao malo cesce izreckati po toj sipci, izgledalo bi bolje

legionar Wrote:Dobro je drug, samo si trebao malo cesce izreckati po toj sipci, izgledalo bi bolje 
i diode sa oba kraja i ko zmaj
da tako ce i da bude,mislio sam diode iz upaljaca,ali ih nema u bijeloj.....
moracu se negdje snaci za bijele,i dvije ce normalno
enesss Wrote:da tako ce i da bude,mislio sam diode iz upaljaca,ali ih nema u bijeloj.....
ne moraju biti te iz upaljaca mogu i one male led diode sto se stavljaju u instrument tablu
![[Image: colour_Change_Dash_bulbs.jpg]](http://www.m-99.co.uk/Car_Neon_LED_Lighting/colour_Change_Dash_bulbs.jpg)
za SADA dokle si dosao je super
enesss Wrote:da tako ce i da bude,mislio sam diode iz upaljaca,ali ih nema u bijeloj.....
Imas kod kineza ili na pijaci one male svjetiljke, kod njih su bijele diode

Gdje mogu nabaviti konkretno taj transparentni prsten, posto imam namjeru i ja da pravim slicnu stvar.
anba Wrote:Gdje mogu nabaviti konkretno taj transparentni prsten, posto imam namjeru i ja da pravim slicnu stvar.
ne mozes nabaviti nego napravis sam od onih sipkica za zaluzine (puni presjek ne suplje) a imas i clip negdje na forumu potrazi i objasnjeno je kako se pravi.
pozdrav
znali iko gdje se moze nabavit opticki kabal, sa njim bi se ovo moglo puno bolje uraditi, a mogu se izvesti razni oblici, npr. ispod prednje maske napises MURIJA i po noci upalis i zezas ljude

Hassan Wrote:znali iko gdje se moze nabavit opticki kabal, sa njim bi se ovo moglo puno bolje uraditi, a mogu se izvesti razni oblici, npr. ispod prednje maske napises MURIJA i po noci upalis i zezas ljude 
...a sa istim tim kablom se mozes i objesit,fakat je zanimljiva funkcionalnost tog kabla

emirEX_sa Wrote:anba Wrote:Gdje mogu nabaviti konkretno taj transparentni prsten, posto imam namjeru i ja da pravim slicnu stvar.
ne mozes nabaviti nego napravis sam od onih sipkica za zaluzine (puni presjek ne suplje) a imas i clip negdje na forumu potrazi i objasnjeno je kako se pravi.
pozdrav
mozes nabaviti...imas u onom auto shopu na stupu...imas raznih velicina ali ne znam kako da prikopcas, a i mene to zanima pravo pa ako moze neko detaljno da objasni kako i sta treba da bi se TO prikljucilo
halo ljudi ba pripazite malo, pa dizete teme stare haman godinu dana