Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Zdravo !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ja mislim da sam ja najvishe postova napisao,a da mi niko nije rekao "Predstavi se u nove clanove" Icon_lol
Pratim duze vrijeme ovaj Forum!
Zovem se Tarik,tek sam zavrsio srednju!
Polozio vozacki u Martu!
Imam nesto iskustva na ulici jer sam vozio od 1. srednje pomalo a od kad sam polozio vozao sam svakakvih auta(citaj Posudjenih)
I sad trazim auto da kupim,a u obzir dolazi samo Golf 4 ili Seat Leon,po mogucnosti sa TDI motorom Icon_biggrin

Et toliko od mene!
Sreca ti je pa te nisu primjetili a inace bi te ruzili kao i svakog! Icon_razz) Pozdrav i dobro dosao!
dobrodosao drug sretno sa kupovinom auta mada bi ti ja preporucio seata
dobro ti nama dosao, i lagano kupit ce se auto...
A sto se predstavljanja tice dobro si prosao, sad cekamo najmanju gresku pa da te naruzimo (sala) Icon_mrgreen
VWellcomeIcon_cool
pozdrav i dobro nam dosao,kupice se auto,polako sa biranjem Icon_wink
dobro dosao
dobro dosao ....... a dobar ti je izbor auta i jedno i drugo su dobra kola Smile
Pozdrav!
DD i ostani aktivan
dobro dosao i polahko kupit ce se auto ali moja ti je preporuka gofl 4 sa tdi motorom 2001g sa 130 ks to ti je ono sto bi se moglo reci da je solidno hehe evo ti primjer
Dobro dosao i moj ti je prijedlog da uzmes Cvrku jer je VW rule
Ipak je bolji Seat, ljepsi dizajn a vw-ov je ionako svaki dio!
dobrodosao
dobro dosao tarice
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13