Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: golf iz mostara
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Golf je prelijep..

kakve probleme je imao sa registracijom
Dobro dosao, extra dvica.
dobro ti nama dosao i ostani aktivan...golf ti je extra svaka cast..

Clanarina se ne placa...
Sto se tice naljepnica strpite se malo bit ce neljepnice, vjerovatno ce se i neke nove raditi a i majice bi trebale ubrzo biti, samo malo vremena i bit cete obavjesteni o svemu...
Ovako napravicu ja jednu naljepnicu, pa po gradovima ce se pravitit kako ko zeli. Znaci postavim je ja na forum u velikom formatu i ko hoce skine je sebi i moze isprintat i zaljepiti. Mislim da je ovo bolje rjesenje nego da sada Edo printa u Sarajevu pa dok se mi nekad svi okupimo na nekom SR godina a inace ima raje iz svih gradova pa ko zeli neka izvoli. Inace u toku je priprema i majci sa natpisom. Sve je do mene, pa molim za malo strpljenja, u guzvi sam neznam kud udaram.
LP
dk*
Bice iste velicine, bice neki mocan font, znaci nece biti jednostavno za procitat, nece biti Arial, a ljepice se ovako

Vjerujem da ce biti i onih koji se neslazu samnom ali tako smo odlucili i tako je, a to je u clju da kao "clan" bhtuninga imas frenda u svakom gradu, da gdje god dodjes mozes nekoga zvat na kafu, za pomoc ili nedaj boze u slucaju kvara, ma bilo sta, a i kad se vozikas negdje pa vidis nekoga sa naljepnicom da se prepoznamo. A i ljepo ce izgledati kada se sretnemo na SR.

Svakako smo vec internacionalni forum Icon_mrgreen
Dno je dno, bez rasprave, jer ili ce mo svi ili necemo nikako. A znaci 99% svjeta u BiH ima naljepnicu gore ili na zadnjoj, 1% dole i mi ce mo se smjestit u tih 1%.
on topic

Icon_arrow golf iz mostara
daki  u redu je ovo je dadina tema i nek nadopunjuje slikama...
dado jesi li skontao kako preko "New Attachment " ubacujes slike

dadao_style Wrote:
jel se to daki nešto bunio radi nadopune pa ovo pobriso što smo pisali a ako nemam pravo na svoj topic nadodat slike nove onda gdje smijem ali eto nek bude nemoram ih ni stavljat

nije bio je nesporazum a ja sam obrisao da ne bude previse OFF TOPIC-a

dadao_style Wrote:
jel se to daki nešto bunio radi nadopune pa ovo pobriso što smo pisali a ako nemam pravo na svoj topic nadodat slike nove onda gdje smijem ali eto nek bude nemoram ih ni stavljat

De ba, neprovaljuj se, post se odnosio na ovaj komentar za naljepnice, jer kad sam ja rekao da bi trebali svi dole staviti naljepnice. Ima koliko hoces. Procitaj post iznad u kojem je citiran moj komentar od prije nekoliko mjeseci.

evo jos slika Dadinog golfa

dadao_style Wrote:
i nalljepnica na okvir od tablica od neke stranice kažu neki bhtuning pa sad..........

hehe, dobro stoji

Dobar golf skroz, zagledao sam ga u Sa, a abd, sljedeci put kafu popijemo Smile
meni takodje su one bolje stajale zbog boje auta, ove vise idu na bijelu i sivu boju

koliko su bile para?

edo_16v Wrote:
Golf je prelijep..

kakve probleme je imao sa registracijom

nema momak lijeve tipke na mišu

Icon_mrgreen

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13