Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Pozdrav svim clanovima foruma...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Vozdra i tebi ... Imaš li šta za Golf 2 16V ?? Na pm ...
dobro dosao
DD i ostani aktivan
DD bit ces sigurno od VELIKE koristi za clanove foruma...ostani activeIcon_razz
Pozdrav druze i dobro nam dosao
Pozdrav stari Icon_cool
VWellcomeIcon_cool
Ma nema on pojma, maže oči hahahaha
šalim se naravno Smile ja ga hajcao jednom da mi čipuje golfa (doduše bilo je oko 22.30) i nije htjeo Smile sram da te bude, sad moram ponovo da ga hajcam hahahaha
Ma kakvo crno dokazivanje, ko se imalo bavim tematikom SR-a, ili bilo kakvog cip tuninga, zna sta si sposoban uradit. Ima stranica, ima info, ima broj telefona, ko je zainteresovan neka zove i to je to. Ako vas bas zanima nesto posebno u rubrici video imate klip dizel kako ide 240km/h auto cestom i pri tome gledajte obrtaje.
Nemoram pricati cije je to djelo, uostalom bilo je jos nekih prepravki, koje su sto se ideje tice genijalne, kao npr, dvije elektronike koje su spojene na prekidac da se moze mjenjati race i civilna verzija u voznji. Covjece genije si.

Ostale sve suvisne komentare brisem. Jer ovo nije mjesto za slicne komentare.

LP
dk*
Ma znas da se salim Wink
Čujemo se very soon Smile
dobro nam dosaoIcon_wink

TDI_full_power Wrote:
dobro dosao ....
imas li ista za golfa 3 1.9 tDI  motor je vec radjen i chip je drugi javi mi na pm molim te!!!

http://www.smchiptuning.com

Na ovoj stranici imate kompletnu ponudi za svako moguce auto na svjetu.
Ima i koliko KS i koliko nm i koliko Eura Icon_mrgreen pa bujrum da vam covjek ne pise svima pojedinacno.

VW   GOLF III   1.9 TDi   90   28   118   55   200
VW GOLF III 1.9 TDi 110 31 141 53 200

Ovo zadnje su ojri

KRVOLOK Wrote:
da to je cijena sa reklamom mojom na [/font]autu bez reklame cijena je 100 eura visa.

Eh do mene nisam taj detalj znao, ali eto uglavnom momci imate cjenovnke i sve upute.

welcome bro and stay active
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13