Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Yamaha TZRr 125 ccm
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Motor frisko uvezen.Placena carina i porez nije registrovan.'95 godina.
Cijena 4300,00 km.
Telefon 063 497 573 (JA)[attachment=2065][attachment=2064][attachment=2063]
Evo slicica.
auu jarane jesi zacjenio bog te .
neces je nikad prodat po toj cjeni 2000 2500 max
kod mene prijatelj br1 kupi yamahu fz600R 94-5 godiste (2 fara trapezasta ne okrugla) za 4000
drugi kupi suzuki gsx600F 96 godiste za 4000 ....
a cvajtakta ... nebi nikad ... sezona i masina

jest ova ko nova nema sta aferim al .... brate
puno sto jest
fin je motor ako je to orginalna slika , italijanski model , mozda je prva registracija bila 95 inace od 94 su sa stopom u repu nije ispod repa . interesujeme bas kolko je presla .  al cjena je paprena jer  jaran moj uzeo prije mjesec dana hondu nsr 98 god u Bijeljeni za 1900km sa nasim tablicama.

quattro Wrote:
fin je motor ako je to orginalna slika , italijanski model , mozda je prva registracija bila 95 inace od 94 su sa stopom u repu nije ispod repa . interesujeme bas kolko je presla .  al cjena je paprena jer  jaran moj uzeo prije mjesec dana hondu nsr 98 god u Bijeljeni za 1900km sa nasim tablicama.

Druze motor je uvezen 21.05. i placena carina i porez.Nije registrovan.Presao je 16 000 km i u saobracajnoj stoji '95.Carine i poreza je placeno 1150,00 km.
E de ti sad meni reci kako ovo sad prodati za 2000,00km.

neznam kako je kod tebe bilo . ja sam kupio motor koji je bio u bosni  a nije bilo placena carina i porez i to je mene izaslo 950km i jos registracija 1100 ukupno i plus motor 1200km , i na to sve uradim generalno masinu gume kocnice ofarbam i izadje me motor pa skoro 3000km al otom potom znaci samo motor sa porezom i carinom izaso me 2300 i i korz nepune dvije godine jedva prodam za 1600 i to naso "ovcu" . isto yamahata tzr 125 samo 92 god model prije te. jebiga brate to ti je tako ,ako ti nije gusto bolje neprodaji
Ma prodaji ti i po toj cijeni naletice neko, samo nemoj da se izofiras pred nekim ko se bas razumije u to Icon_mrgreen
Stari model 92 godiste je moj drug prodao za 1000 eura prije par dana.
Posto je meni nesto izletilo i trebaju mi novci za jedan projekat motor cu dat za 3000 registrovan je do 18.06.2008.
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13