Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Ozivio je
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Prva slika i mali video prvog paljenja.
sliku vidim ti na motoru,ali video....

Fiesta_Boy Wrote:
sliku vidim ti na motoru,ali video....

3gp je snimak sa telefona a tek sam sad vidjeo da nije podrzan i da se nemoze postaviti.Stavio sam na PG i sve je ok.

kad je probna voznja

nismo Wrote:
kad je probna voznja

Druze pravo da ti kazem nemam pojma.Maloprije sam probao i naisao na problem.Kvacilo neodvaja i nemoze se ubaciti u brzinu kad je upaljen.Sutra vadim masinu na sto posto sam nasao na tri mjesta da kapa ulje pa cu usput i mjenjac otvoriti da vidim sta je.U ponedeljak pravim ugovor tako da bi do srijede trebao biti registrovan ako sve bude kako treba.Ako sutra nadjem neko sranje kad otvorim kvacilo necu ga registrovati dok to nerijesim.

to sto ne mozes ubaciti u brzinu kad je upaljen se desavalo meni na NISSAN-u i nije bilo dobro ozraceno kvacilo....
lupam al mozda je neka glupost ne znam kako funcionise (koliko je na motoru slicno kao auto)

nismo Wrote:
to sto ne mozes ubaciti u brzinu kad je upaljen se desavalo meni na NISSAN-u i nije bilo dobro ozraceno kvacilo....
lupam al mozda je neka glupost ne znam kako funcionise (koliko je na motoru slicno kao auto)

Upravo rijesen problem.Probna voznja legla.Znas me druze kakav sam.Ja nebi zaspao smirom veceras da nisam rijesio.Extra ide i prima gas kao raketa.Sutra slijedi sastavljanje plastika i jos kojekakvih sitnica.

cuvaj se Icon_wink
fino fino,samo se cuvaj i drzi prednji tocak sto blize zemlji Icon_biggrin
hajd bas mi je drago, sa srecom
Extra,sretno..Nego ja se bas ne razumijem,koji je ovo motor?I jel naked ili ima sve plastike ?
dobar dobar
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13