Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: kristalni zmigavci i maglenke
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pozdrav. Interesuje me,ima li gdje za Golf 2, prednji zmigavci, kristalni za duboku karambolku, i maglenke za istu ali ne moraju biti kristali...i cijene,naravno..
Maglenke pasu sa fabije 100% provjereno. Mi smo ih prodavali nove za 25 KM al nebavimo se vise time tako da ti neznam cijenu.

Erko Wrote:
Maglenke pasu sa fabije 100% provjereno. Mi smo ih prodavali nove za 25 KM al nebavimo se vise time tako da ti neznam cijenu.

Icon_redface druze nisi valjda Icon_mrgreen

zmigavci oko 40KM
gdje ima od Fabije kupujem odmah ?
od fabije ali one starije a skupo ti je novo uzimati bolje nadji nekog lopova nek ti to odradi Wink

alfista Wrote:
od fabije ali one starije a skupo ti je novo uzimati bolje nadji nekog lopova nek ti to odradi Wink

Pravi Bosanac heheehhehe Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_rolleyesIcon_rolleyes

edo_16v Wrote:

Erko Wrote:

Icon_redface druze nisi valjda Icon_mrgreen

Ma jooook fina smo mi djeca, samo sto su nam auta skupa za odrzavatIcon_biggrinIcon_biggrinIcon_biggrin

i ima li igdje maglenki Smile
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13