Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Mazda 3 2007 - uopsteno
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo malo da prestavim i ovaj auto, imao sam priliku da ga vozam par dana, i strasan je, ostavio je nevjerovatan utisak na mene, a sama pomisao da se ispod haube krije skromni - rekao bih stidni 1.6 Dizel motor, automobil je i vise nego zabavan za voziti. Nekako smo mi Bosanci vecim djelom opredjeljeni njemackim automobilima, iz raznoraznih razloga, koji sada i nisu toliko ustvari bitni.

Malo sam pregledao net i naletim na neke zanimljive fotkice ali i informacije, naime nasao sam na jednom americkom forumu lika koji ima gore spomenutu tricu i ima vrijeme od 12.7sec na 402.

The car hit an amazing 12.7 at 116 MPH at 14 psi of boost.

A evo i doticnog trkaca. Icon_cool

Ali ovome nije kraj, amerikancu su pravi frikovi pa su otisli i korak dalje tako da sam nabasao i na mazdu3 dragster Icon_twisted

Sve rijeci su suvisne.

A bice da je sve ovako pocelo, na stolu nekog dizajnera Icon_rolleyes

Limun, djevojke, i spojleri. Sta je tu zajednicko ??? Hehe zakljucite sami Icon_mrgreen

Naravno ovde se neceu zaustaviti, ali eto do daljnjih fotki informacija uzivajte.
P.S ako neko ima neke fotkice bujrumIcon_mrgreen

Ovo je malo predstavljanje pojedinih detalja unutrasnjosti, a tako i vanjskih djelova automobila. A tu je i fotka mocnog srca ovog trkaca.

Uzivajte Icon_cool
jel japanac,kako nece ici! a ova mazdica mi je bas prava
Ma auto je skroz interesantan, pogotovo ovaj dizel motor. Mislim interesantan pod navodnicima, jer kad ovako laicki stavis na papir 1.6 Dizel, ali onda sljedi ono najzanimljivije DOHC 16V direct injection - mislim to pise na poklopcu i kad dignes haubu, niko nebi reko da je dizel, nema onog standardnog VW crvno DI i to,a nekako je profurano skroz. Ovo je bas za respekta. A fazon je sto auto sto vise ide u obrtaje bolje vuce i vuce do 5-5,500 hladno bez gubitka. Strasan je auto.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13