Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Instrument tabla_ kako promijeniti podlogu?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Zna li ko ima li gdje kupiti podloga za instrument tablu za GOLF 2 iili ako ima neko da se isprinta, u autoshopu kod vize ima za druge, ali nema za Golf, košta 12KM
moj OGGY o oveme ima bar 5 tema i na svakoj imas objasnjenja kako prmjeniti i podlogu i kako se mjenja osvjetljenje i ostalo, a imas i podloge
da da,malo prosvrljaj,imas moj mail dole,upisi pa kad budem za pc-om posaljem ti koju podlogu,mozda ti bude pasalo Icon_wink

enesss Wrote:
da da,malo prosvrljaj,imas moj mail dole,upisi pa kad budem za pc-om posaljem ti koju podlogu,mozda ti bude pasalo Icon_wink

Hajd ako mozes.. kilometar sat je od GTI, 260 KM/H, desno obrtomjer, ali ne mora da bude ionako mi ne radi, znaci svejedno je sta je desno

hahhahahahahaha

Oggy Wrote:
Zna li ko ima li gdje kupiti podloga za instrument tablu za GOLF 2 iili ako ima neko da se isprinta, u autoshopu kod vize ima za druge, ali nema za Golf, košta 12KM

Znas li mozda ima li u tom autoshopu kod Vize podloga za instrument tablu za Punta ?

nenadmali Wrote:

Oggy Wrote:

Znas li mozda ima li u tom autoshopu kod Vize podloga za instrument tablu za Punta ?

nema 100% sam siguran jer sam ja sebi trazio

Evo svima nesto na cemu sam izgubio podosta vremena;

http://www.sendspace.com/file/g4zmwk

Ako ko hoce da je modificira samo neka kopira layer u ps-u, smanji opacity i popuni slova/brojeve na jednom, i modificira po svom ukusu
Nema na čemu Icon_wink
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13