Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Špijunske fotke: X6 i E92 M3
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Na sajtu časopisa Winding Road pojavile su se zanimljive fotografije koje je napravio KGP Photography. Pretpostavlja se da je u pitanju model X6 u veoma ranoj razvojnoj fazi.

U prvom trenutku moglo se pretpostaviti i da je u pitanju V5, još jedan najavljeni budući model baziran na modelu X5. Ipak, V5 bi trebao biti konkurencija Mercedesu R klase, a izgled ovog vozila je daleko od toga.

Očigledno je da BMW trenutno daje prednost razvoju modela X6, s obzirom na uspeh modela Range Rover Sport sa kojim bi X6 mogao ukrstiti koplja. Na drugoj strani R klasa i nije baš najbolje dočekana od kupaca pa BMW očigledno ne žuri toliko sa V5. X6 bi se trebao pojaviti na tržištu kroz dve godine, a činjenica da će verovatno deliti veliki broj elemenata sa X5 moglo bi doprineti bržem razvoju ovog SUV-a.

Na jednom od najvećih foruma posvećenom M3 modelima, M3post.com, pojavile su se fotografije E92 M3 na kojima je budući M3 kupe skoro u potpunosti otkriven. Moguće je jasno uočiti dosta šire blatobrane u odnosu na kupe E92 335i, veće usisnike za vazduh u sklopu prednjeg branika, dok pozadi dominiraju atraktivne izduvne cevi.

Zanimljivo je da su u BMW-u skidanjem znaka sa haube pokušali da zavaraju radoznale. Simpatično...
jesu ga ofirno zamaskirali :D hahaha

ma sta da kazem, konkurencija q7..
Ovaj gore suv me podsjeca na Bosninan tjuning Smile
Da je meni jedan ovakav zasticen... hehe
Al eto imo sam 3 godine za redom svakodnevni kontakt sa novim raznim kolima koja tek izadju na traziste, i kako se cini, tako ce se i nastaviti, i imao sam priliku provozati od dacie do BMW-a sve i kad skontam da je onaj BMW nekih 80.000 KM ili Toyota RAV4 75.000 i gledas ona sjedista i sve ono, skontas kako to nije crjedno tih para, auto kao i svako drugo, 4 tocka, 4 sjedista i relativno solidan motor. Ali eto izgleda na danasnjem vaktu to normalno.
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13