Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Q:Nove gume
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Dakle kontam pocastiti ljubimca novim gumicama Smile avtek je Fiat Tipo, a dimenzija 195/50, ili eventualno 185/55, koja god da je jeftinija Smile mislim da je 50 profil u 195 popularniji nego 55, ispravite me ako grijesim Smile dakle, molio bih preporuke i cijene, Tz podrucje.

Thnx
Vidim da ti je cijena bitna i onda cu ti u ovoj jeftinijoj klasi preporuciti Barum u dimenzijama 195/50. Cijena je oko 150KM 2 kom. Za te pare neces naci bolje gume
Hvala , to i jeste jeftino, a kontao sam reciimo do 500 km nesto? Za set tj. , i trebaju mi ljetne gume, za zimu imam 165tice hehe Smile Kakve su Barumice, i koji model si mislio?
Bravuris

kod mene su na autu i ja sam zadovoljan.
ja sam edo Smile a imas ih kupiti u makbelu
Negdje oko 120-130KM Toyo kod amera u volanu. Otidji vidi moze se dogovorit sa momkom svakako.

daki Wrote:
Negdje oko 120-130KM Toyo kod amera u volanu. Otidji vidi moze se dogovorit sa momkom svakako.

Trknut cu svakako, vec sam i realan,  za mogucnosti mog auta ne trebam overkill kao Pzero Nero recimo Smile ali necu ni da na prvoj kisi pocnem letat okolo ko slina....

ma kupi sebi patike tad si najsigurniji :P

HuKa Wrote:
ma kupi sebi patike tad si najsigurniji :P

Hehehehe, pa da me neki mamlaz ko ja sa celestonkama pokupi, da ti bi :P

Smile najbolje ti je da odes u Volan i da se dogovoris s amerom momak je maximalno korektan....dace ti sigurno jeftinije neke gume neg sto bi uzeo negdje drugo......Ja kod njega uvijek kupujem gume.....i nikad se nisam pokajo
Barum extra gume, ima ih moj drug na 16-ci

HuKa Wrote:
Smile najbolje ti je da odes u Volan i da se dogovoris s amerom momak je maximalno korektan....dace ti sigurno jeftinije neke gume neg sto bi uzeo negdje drugo......Ja kod njega uvijek kupujem gume.....i nikad se nisam pokajo

Odem, danas trebam da pogledam malo cijene i ponudu, thnx svima

i ja vozim na barumu, brilliantis, dobre su!
posto hoces sto jeftinije proci,barum ti je najbolje rijesenje,imao sam i ja ove na starim borbet felgama,i nisu lose gume Icon_wink
I ja sam zadovoljan sa barum bravuris bas u toj dimenziji.
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13