Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Renault 30.!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
jedan relativno nepoznat automobil, Renault 30 iz 1978. godine.

original

PhotoShop

Super ideja, dobro izgleda Wink
hvalaTriz Smile
odlicno uradjen posao...
hehe, jel itko primjetio otvore na haubi iznad svjetala?
Jel ti ovo od corrada rubovi nekako mi na njega vuce. A extra odradjeno svaka cast.
odlicno fakat
Eh samo mozda jedna packa, na karambolci, vidis ovaj drugi usis mali za zrak dole, eh da si sad pored njega ovaj "plasticni dio" karambolke jos produzio da se uklapa sa blatobranom i veznim limom. Bilo bi mozda bolje.
namjerno sam tako ostavio.. nego su pragovi sa twingo koncepta a felge od 147ice. hvala
SupIcon_mrgreener je,gdje si bio 70tih da im odradish koncept
Lijepo odradjeno...

ViRtuAL Wrote:
SupIcon_mrgreener je,gdje si bio 70tih da im odradish koncept

garant sam tad jos bio u planu... Smile

original me uzasno podsjeca na jedno vozilo popularno na domacim cestama Icon_mrgreen

renault R-5 Wrote:
ideja odlicna a uradak jos bolji Icon_razz
svaka cast

zahvaljujem na cestitkama

renault 11 turbo  Wrote:
imali ko da je zainteresiran mi reć di mogu nabavit dijelove za renaukt 11 mislim na natjecatek+ljske dijelove

ajjjjjjjjjj sta ti pitas to na ovoj temi! Prvo sto je tema stara 8 mjeseci a drugo sto je ovo rubrika za Photoshop! A nisi se ni prijavio u novim clanovima! Pazi malo!

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13