Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Pitanje
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
gdje se mogu napunit amortizeri ovdje u Sarajevu. radi se o plinskim amortizerima koji se pune azotom(dusikom)
pokusaj u Lukavici oni rade reparaciju i punjenje amortizera pa mozda mogu i plinske
gdje tacno u lukavici zna li iko?
Hvala nismo

P.S.
treba mi punionica azota,jer amortizer na sebi ventil kao na gumi
ako nadjem br poslat cu ti
kad krenes od dobrinje prema RS-u ona cesta sto ide uz aerodrom i produzis pravo i vidjet ces sa desne strane pise punjenje amortizera pa pogledaj. sad jel pune plinske ne znam al vrijedi provjeriti. kazu ima i u buljakovom kod zeljeznicke stanice alpasin most prodavnica Tip Top Gumi i kazu da se kod njih ima naruciti plinskih amortizera i znam da je kod njih za golf dvicu jeran plinski 60KM

Lav Wrote:
gdje se mogu napunit amortizeri ovdje u Sarajevu. radi se o plinskim amortizerima koji se pune azotom(dusikom)

Čisto sumnjam da će to moći , ali vrijedi pitati ...

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13