Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: F1 Montecarlo
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Novosti, fotke, vjesti i rezultati ovdje sve Smile

Evo hamilton se zabio u zid na slobodnom treningu. Rasuo se sav.
Evo dodajem jos jednog slupanog
Adrian Sutil na prolazu pored kasina prema ulazu u tunel, jednostavno je proklizao i u bankinu hehe zanimljiv pravo ovaj trening, malo malo na banderi Smile
Mozda treniraju udese ili bandere Icon_eek Icon_mrgreen
Ma ima da im BMW pokaze zube Icon_madIcon_cool
cemo vidimo danas je free practice opet Smile
Joj ja zaboravio da je utrka,i ovako prespavam pa chu sebi sat ushtimat da me budi u pola 2 Icon_lol
Eto vidis da ti nije bhtuninga propustio bi NAJ utrku i naj stvar 2007 godine Smile covjece stabi bez nas Smile
Hehe propustio sam jednu ove sezone i 2 proshle sveukupno.....ali hvala ipak,bit che svega Icon_razz
ma budi se sutra, niposto ne prospustaj Montecarlo...najjaca utrka sezone...
A kad smo vec kod propustanja, ove sezone nisam ni jednu, a prosle samo jednu, kad sam na moru bio pa nisam mogo...Icon_mrgreen
Alonso uze prvu poziciju,a kako che bit sutra ne zna se.Iako je teska staza za preticanje,za nadat se da che Hamilton bar pruhit malo zanimljivosti u borbi za prvo mjesto
Ma meni je samo nek je Ferrari popusio...Icon_mrgreen
I trenutno izjednachenje u poretku vozacha Alonsa i Hamiltona....
Rezultat utrke:
1.Alonso
2.Hamilton
3.Massa
Joj razbise ih Alonso i Hamilton...
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13