Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Floruscentna boja
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Jao koja furka Smile zamisli da pijan naletis odjednom na ovo u nekoj malo mracnijoj ulicici :D mislio bi da si na tripu nekom Smile

trizex Wrote:
Jao koja furka Smile zamisli da pijan naletis odjednom na ovo u nekoj malo mracnijoj ulicici :D mislio bi da si na tripu nekom Smile

Ma zamislite da nas sretnu policajci negdje u mraku, pa pucali bi na nas Icon_lol
A rekli bi i da nemamo pravo tako farbati auto i napisali nam kaznu Icon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lol

Ma bio je zelenkaste, povremeno zute, bio je crvene boje Smile
sa air brush floruscentno lakirano,prvi put vidim ovo Icon_eekIcon_eek premocnoooo!!!
Ma ovo je fazon i pol!
Svasta sam dosad vidio a ovo stvarno-extra,mozda malo previse sareno al etooooo...........
bolesno....
Stvarno je predobro! Nema sta!
kako bi ovo mocno bilo da mogu na skodu nabacit heh...mogu mislit koliko bi kostalo mjera boje hehehe :D
extra izgleda. mada mislim da nije u pitanju boja nego dodatak boji. nesto kao fosfor i jos nesto sto se por uticajem vanjske svjetlosti dovoljno zagrije da zraci u mraku. nesto slicno kao kazaljke na rucnim satovima. probajte sat primaknuti sijalici pa onda ugasite svjetlo i vidjet ce te da kazaljke svijetle jace.  ja mislim da je i kod ovog auta ista stvar

ovo bi za mog renola kostalo vise nego citavo autoIcon_mrgreen
al dobra furka za kraj mezarluka proci hahahahaIcon_mrgreen
bas je mocno, ja sam vidio na jednom autu
uradjeno kao da vatra gori prava ludnica
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13