Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: VW Golf TD (Nurija)  vs Audi 80
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Mostar:D audi je mislim 2.3 petak.. Icon_lol Al nema pomoci:D
Ma 130 KS audi quattro od nikice Smile ide ko guja
A da dodam jos jednu crticu srama.
Mazda 145KS vs Citroen AX 170 KS Momak sam u autu, Huka i ja, krecemo na zeleno jedno auto smo bili iza u traci do. Kako je guzva huka se prestrojava u traku iza njega, i sad igra stizanja, mislili smo nema mazda sanse, al hajd i od Mikijeve praone do zadnje zgrade na zlokovcu huka ga zaobidje za duzinu, a uvlaci citroen u blokadu svakom brzinom Smile shega. A Mazda je nenormalna sto vise ide u obrtaje vise vuce. Helem jos jedna crtica :P steta sto nema klip.
Ipak je to Japanac , ne treba da čudi da tako ide ... Kod njih auto od 1300 cc vrti 8000 Icon_lol
@Alen_P Necudi mene sto Honda Civic od druga 1.4 je brza od svakog auta koje ima do 115 KS, ali me cudi ova Mazda je onaj je 1.6 DIZEL Smile a znamo da dizel sto vise ide u obrtaje veca je kornjaca.
Nema hukina mazda veze s dieselom:D 1.6 16v dohc common rail diesel:D
heheheh ma mazdu povlacim u penziju grehota je nije stara ni 2 mjeseca a da je dr*am po SR. Zato pravim stroj koji ce ili da ide ili ce da gori ....nema mu druge.....Smile
Vidi ga daki!!!
George uzmi pistolj pa me upucaj, sta me patis. Ljepo je ovo na fotki, medjutim nebi nikad proslo u BiH. Nazalost.
A vidi ovo 1,6 karburatorIcon_lol
Jah karburator Smile danas mi drug prica dosao mu neki lik i hoce klimu da mu ugradzuje u audija Smile pocupo sve iz B4.
Eh mislim se obradovo bi se i ja jednoj Smile
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13