Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: nove slike passe
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
mali crash ne mojom krivicom izazvan
ljudi sta je sa vama samo lupate te pasate...
Napravice se to neka je ziva glava
ziva jest al i dobro pomodrila
pa sta bi drug, ko je kriv, jeli velika steta, po slikama vidim da bi moglo biti .....
ma deda nakav sa golfom 2 izleti mi kaze da me nije vidio on kriv bila murija na procjeni piali oba fara hauba blatobran karambolka sa nosačem nosači karambolke maska ukrasne lajsne maglenka vezna prsa brava haube krakovi oba, (posto kad sam se odbio od njega udarim u drugu parkiranu dvicu odbacio me) i kojekakva sica
e nasere steta jebi ja bio je extra i aBd bit ce jos bolji. znajuci tebe neces stediti
bit ce auta pikirao sam sad jednog ML-a 270 cdi pa cemo vidjet
dobro je,osiguranje ce ti troskove rijesiti,a neka si ti ok,hebes auto
Ma ja, hebo auto, nek si ti citav hvala Bogu!
dvice siluju konkurenciju...heheheheh.ma napravit če se...

dZaba Wrote:
bit ce auta pikirao sam sad jednog ML-a 270 cdi pa cemo vidjet

ako je godiste poslije 2002 uzimaj obavezno auto je drama u jednom se vozam svaki dan sa rodjakom samo sto je benzinjara ali je auto za 10 sto se tice ml-a

ovaj je 2001 godiste pravo fin pragovi naprijed ona spravica za razgrtanje slabijih ucesnika u saobracaju muzika folije, moj aBd

dZaba Wrote:
ovaj je 2001 godiste pravo fin pragovi naprijed ona spravica za razgrtanje slabijih ucesnika u saobracaju muzika folije, moj aBd

Eh sa tom spravicom nema odbijanja od dede sa dvicom Icon_mrgreen

Ma dobar... Icon_mrgreen
ML kupljen nisam ga ja kupio al jest moj amidža to isto dodje ko da je moj
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13