Momci

evo ga 300. Cestitam svima.
mixmen

Pa ja sam na xxxx foruma, registrovan i citam ih svaki dan i saznam na njima bruku informacija, ali jednostavno nemam ni vremena ni znanja da odgovorim nesto na svakom od njih. Medjutim od velike mi je koristi svaki od njih. Tako je to na svakom forumu, a pogledaj najmnogobrojniji forum PunGas i vidjeces da postove prave i ostavljaju vecino isti ljudi, ali kada pogledas online raju, vidjeces tamo nekih nikova bruku.
A svakako zaganjacu ja njih sve pa poslat im mail, odnosno vjerovatno cu vidjeti da se posalje jedan e mail svim clanovima da ako to vec nisu da se predstave, obavezno postave avatar, avatar ce morati (bilo bi ljepo) sadrzavati samo auta, jer ipak ovo je forum vezan za automobilizam, te jos neke pojedinosti.
Ma ne, nebitno koje ali da bude automobil, jer sad da je fotka nekog sismisa

smjesno. A nemoraju sad postovi tu da lete naokolo, samo neka se predstave u clanove i u garazu. Red je svi smo raja, niko se nesvadja, i licno ja sam samo imao koristi od ovog foruma, upoznao sam extra momaka, pomogli su mi, dobio sam xxx vrjednih savjeta, tako da su mi nekako na ovom forumu SVI za 10. A tako ce da i ostane.
Treba ovo proslaviti... :P
Treba ovo proslaviti... :P
Da iskoristimo izgovor da se zalije negdje? 
@daki & legionar: pa dobro, ocito je da se vecinom isti nickovi javljaju, al opet lijepo i vidjeti 300 clanova okruglo 
bice nas jos 300 za malo......aktivni smo,puno se prica,pa eto

raste i raste i raste i raste...
kad sam se ja uclanio bilo nas je desetak a sad 300

super

koliki je maximum

no limit