Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: KILE junacina
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Vidite ove junacinee, ljubi ga mater Smile Icon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_mrgreen

Welcome,        

Dobro dosli na web prezentaciju sarajevskog DON ZUANA aka KILETA, covjeka koji pali i zari po sarajevskom asfaltu i koji od djevojaka nema mira..Ako si i ti jedna od djevojaka koja sebe vidi pored ovog manekena i biznismena onda se javi i neces se pokajati!!!

O Kiletu

Ja sam Kile inace sam iz Sarajeva naselje Marin Dvor naslov Vam sve kaze o Meni,ali da se malo poblize upoznamo.Imam 22 godine mlad sam perspektivan maneken inace sam CELIN rodjak ,i vodim jednu od najprofitabilnijih firmi u sarajevu.Ali zbog poslovnih tajni necu Vam odati o kojoj se firmi radi.Vozim bmw m 5 dole na slikama i imam vlastitu kucu u kojoj zivim sam.Zavrsio sam menadzment u USA i pripremam se za postdiplomske studije.U slobodno vruijeme kojeg je jako malo izlazim u Boeme, Park Princeva,Bazene,Oskar i tamo me mozete naci....

Inace sam momak bez predrasuda tako da mugu mi se javiti djevojke svih nacionalnosti i boje koze muskarci stop... ne jebem muske ..Godine takodje nisu bitne moze i mlade a pripomogao bi i starije bake .Cmoka voli Vas Vas i zauvjek samo Vas

K      I      L      E      DON  CORLEOONE  

Da makar dva ista BMW-a stavi :D
pa kile je toooo, jadna ti majka kakva budala
hehheeheh sto se neko na neciji racun zahebaje
Ja sam vristo od smjeha Smile
bio je Kile neki dan na Termama...nisam skidao pogleda sa njega...samo sam se smijao...reko da me vidi pa da mi Celu zove...ccc

Erko Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:
bio je Kile neki dan na Termama...nisam skidao pogleda sa njega...samo sam se smijao...reko da me vidi pa da mi Celu zove...ccc

Nisam znao da volis muskarce....

po cemu si to zakljucio...Icon_question

Lav Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:

valjda po ovome

Procitajte post fino...evo i povecao sam vam da se fino vidi...
Icon_mrgreenIcon_lol

Erko Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:
bio je Kile neki dan na Termama...nisam skidao pogleda sa njega...

Ja kad odem na terme neskidam pogled sa polugolih sisatih zena, ali ima nas svakakvihIcon_arrow

Usput,ja nemoram ici na Terme da bi gledao polugole sisate zene...Icon_mrgreen
Ja kada idem na takva mjesta idem radi zajebancije...a Kile je bio samo razlog vise da se ismijem ko budala...
Zavrsimo ovu glupu raspravu,ne vodi nicemu...ako hoces imas PM
POZDRAV ErkoIcon_wink

moj Borise sta se sekiras zbog ljudi koji na terme idu da gledaju sisate  i poluguzate zene, valda nisu u stanju da gledaju bez srama u svoju bolju polovinu, nego gledaju krisom tudze zene.
a mislim da je bespotrebno ici dalĨje u ovu glupu konverzaciju jer smo ovde da se zabavimo a ne da se prepiremo oko jednog KILEta
UPRAV TAKO IGY...ovo treba LOCK
Lock it IS
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13