26. i 27.05.2007. na pisti ZTZ Velika Gorica, održat će se, sada već tradicionalno, najveći 402 Street Race sezone. Očekujemo preko 30.000 gledatelja i preko 250 natjecatelja dnevno u raznim natjecanjeima (402 Street Race, 402 Street Style, dBDrag, EMMA, EMMA Race)!
Subota je rezervirana za 402 Street Race, 402 Street Style powered by Vades i dBDrag natjecanja, dok će u nedjelju u z novu 402 Street Race utrku gledatelji moći uživati u zanimljivim EMMA i EMMA Race natjecanjima!
U pripremi su Sexy Car Wash powered by MA-FRA i foto session 402 Street Race HOT Models pobjednica te mnogi drugi zabavni sadržaji.
Vidimo se slijedeći vikend na INA 402 Street Race-u u Velikoj Gorici!

imal kandidata... ja sigurno necu ici
svakako sejo...
ide i 10 auta iz mostara....
Ouu nice, a sta je ovo EMMA race ?
zato mi idemo

sretno
Ouu nice, a sta je ovo EMMA race ?
EMMA je nastala iz ideje o stvaranju jedinstvene razine Sound quality natjecanja u Europi, te ujediniti sve pravilnike natjecanja u jedinstveni pravilnik za cijeli kontinent. EMMA ima svoje korijene iz Američke IASCA koja je bila prva organizacija na svijetu koja je pokrenula SQ natjecanja i napravila prva pravila za takva natjecanja.
EMMA RACE – je dio EMMA-e, a natjecanja su vezana na Tuning scenu i automobil kao cijelinu tuninga, dizajna, te glazbe sa vozačem. Za EMMA RACE izazov je izraditi automobil koji je savršena cjelina u pogledu tuninga, akustike te sposobnostima vozača.
Koncept EMMA Racing baziran je na natjecanju gdje su svi aspekti modifikacija automobila (tuning, styling, audio, te sposobnost vožnje) uključeni i koji se tu sude. Vodi se kao natjecanje u skladu sa pravilima i odredbama nacionalnog saveza u zemlji u kojoj se organizira i EMMA-e. Natjecanje EMMA RACE podjeljeno je u slijedeće cjeline: tuning, izvedba i sigurnost, dizajn, kvaliteta zvuka, glasnoća zvuka, slalom/drag.
kako doći do te staze? ako može i kakva mapa ?
fala
Samo auto putem ides, odvajas se za Veliku goricu, na semaforu lijevo i onda samo pravo picis neki 3-4 km. Poslije MCDonaldsa (sa desne strane) ides jos neki kilometar.
ja idem...pa se vidimo dole
402 Street Race Velika Gorica - odgoda zbog kiše!
Zbog nepovoljne vremenske prognoze odgođena utrka u Velikoj Gorici!
Sukladno međunarodnim obvezama održavanja 402 Street Race natjecanja u sezoni 2007. za termin održavanja natjecanja u Velikoj Gorici određuje se 16. i 17.06.2007. Termin za Osijek bit će naknadno definiran.
Zahvaljujemo svim natjecateljima na razumijevanju.
402 SR

zeznuse me, ali ne za Goricu vec za Osijek
Nisu te zeznuli
402 Street Race Velika Gorica - odgoda zbog kiše! - 2007-05-22
Zbog nepovoljne vremenske prognoze odgođena utrka u Velikoj Gorici!
Sukladno međunarodnim obvezama održavanja 402 Street Race natjecanja u sezoni 2007. za termin održavanja natjecanja u Velikoj Gorici određuje se 16. i 17.06.2007. Termin za Osijek bit će naknadno definiran.
Zahvaljujemo svim natjecateljima na razumijevanju.
402 SR
pa kako nisu?? Osijek je trebao biti 16 i 17.06 i ja tu sedmicu pisao godisnji odmor..