Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Pozdrav svima ;)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Dobro dosao Anaise, jaka ti ova HTP oznaka Icon_biggrin
welcome vidjao sam Fabiu bas je dobra...kako ide???
DD i budi aktivan
styling rulezzz,nego sta si sve radio na skodi?
pa meni izgleda da su obrve crne ili mi se cini...?Joj nesto mi se nesvidja ovaj AMP,a tebi???;-)Kako si osvijetlio unutrasnjost jel neonke ili samo komandnu?POZZ
a gdje ti stoji ta LED dioda???
ma najbolje stavi sliku...ako ti nije mrsko
anaise ajd postavi sliku ako imas kako izgleda ta LED-ica,i ja sam te skontao ali volio bih da vidim kako izgleda
ajd ok...nema frke...
hihih prljavo kazes...hihihi;-)Ma ajd i onako je crn...
joj i meni je boja pravi crnjak taman platim pranje i on prljav opet
Pozdrav stari, sta ima kako je. DD :D
E-bay, nisu puno para opruge mozes nac do 100 ojra Smile
Fiesta takodje, mada imas dosta fiestica koje vec dodju takve, pa onda raja mjenja, jedan za jedan. Inace moja preporuka vam je ne spustajte kola, ako su vam to jedina u voznom parku.
Dah, sad vidjo Smile Nepostoje te samo malo opruge :D, a naj manje sto ima je 4CM, doduse sve zavisi od proizvodjaca.
Ma mislim na to da ako nemas ti ili bilo ko, jos neko auto pored recimo fieste, onda je bolje da je ne spustas, jer vidjeces uzas je to. Popizdices vrlo brzo. Ali ako imas jos neko auto pored nje, da vozas onda ok.
A mislio sam da nema samo malo manje opruge, malo nize Smile hocu reci da si primoran najmanje spustit je 4cm, a to ti je da zakacs svaki lezeci.
Ja sam na audiju skoro odvalio cijlu zastitnu plastiku dole ispod motora, a ona je skupa glava boli, nismam ni znao. Polovna na otpadu 70KM jedan dio, a drugi 90. Uzas...
Cestitam
Ali sad moras nesto kupit nam, moras nesto platit Smile))
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13