Malo previse za moj ukus, a ove debilske retrovizore mrzim.
Meni je apsolutno uzasan. Retrovizori, karambolka, ova cjevcuga sto viri iz nje, a nazad de ne govorim. Ja ovo nevolim, za mene je pre pre previshe.
Pogledaj boju vrata, ili se meni cini da su rugacije boje, malo tamnije.
Prednja karambolka visi, vrata nisu iste boje, pragovi pijacarski 15 km 2 kom, naprijed ona cijev il sta li je... Meni se ne djasvi...
ma Zlajin je Ford mjera
Potpisujem.
sta ce mu koji q--- ona cijev naprijed...joj kante,oni retrovizori su odvratni a i sav je nekakav nabacan i plastican,kic
To da je brzi, usisava zrak na KN filter

to nije usis to je isprd...ma auto ne treba komentarisati
to nije usis to je isprd...ma auto ne treba komentarisati

Jarane nemas razloga da se uvrijedis, sta ima veze i da ti se svidja, dobro si rekao o ukusima se ne raspravlj, ma sebi je radio, ja sam samo rekao da mi se nesvidja

ma joj ti koda si sliku svog auta postavio...

Svak ima svoj stil i ono sto mu se svidja li sto ne valja,ne valja...mogao je taj trud i pare koje je ulozio mnogo bolje potrositi,mozda lik samo nema stila,nego daj sta das
he he he he he he jooj kako vas nije stid momka ste pravo isfurali
he he he he he he jooj kako vas nije stid momka ste pravo isfurali
Nismo htjeli, ja sam takav, kazem sta mislim. Nesvidja mi se i sta cu, bolje nego da kazem super je, svaka cast.
momak ako je to radio za sebe,zaboli ga mudo sta mi pricamo za njega i njegov "bolid",ali ako je radio za raju,e onda smo ga isfurali,trebao se potruditi...