Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Kupovina guma
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Imam jedan kvescn. Doslo je ljeto, i konacno bi da stavim gume na alu felge koje vec duze cekaju na to Smile
Znaci trazim preporuku za ljetne gume, za neku srednje ostriju voznju. Dimenzija 195/50/15, idu na BBS RA 15" felgice. Dvaput sedmicno vozim nekih 100km na otvorenoj cesti, a volim ga nagazit bogme.
Kakve su Barum bravuris ? Ime mi ne ulijeva povjerenje, al procitao sam neke pohvale na netu.
Toyo TR1

daki Wrote:
Toyo TR1

e ovo sto daki kaze......a te barum sam ja imao na starim borbet alu felama,nisu uopste bile lose,a i cjenom prihvatljive....
neznam koliko su toyo po komadu ??? daki ........

15ka u njegovoj dimenziji dodje oko 135KM, ali Amer_GTC moze tacnije to reci, mozda ja i fulam cijenu. Posalji mu PM.
Barum su kod mene na autu i cijena ti je 160km (obje) sa montiranjem i balansiranjem, zadovoljan sam pravo sa njima.. Vozim ih i na SR..
Vidis to je vec prihvatljivo. Ove Toyo jesu sigurno dobre, i sara je cool, al ipak su malo poskupe, a ne mislim ipak vozit neke lude brzine.
Gdje u rajvosa imaju ove Barum da se uzmu ?
Makbel Trade Doo Sarajevo
Info Telefon (033) 769-200  
DŽEMALA BIJEDIĆA 162
goodyear eagle f1 Smile 200 KM jedna,hihi tvoja dimenzija koju trazis
Gdje ti druze nadje tog F1 po toj cijeni, inace je 135 KM F1
zezno sam se mal..205 je sirina..aa dole na stupu beze prozalio i svratim gdje su one felge..i tamo se raspitam malo o cjenama guma i tak...ccc
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13