Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Har3
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
pozdrav i dobro dosao
dobro dosao i budi aktivan
DD i stay active
dobro dosao i pamet u glavu
dobro dosao, i kao sto ti vec rekose pamet u glavu nije 16-ka za pocetnika,

Har3 Wrote:
Hehehe ma vozio sam ja i jace :P samo sto to jos ne pise na papiru :D:D

Eh izbrisase mi temu :( misliti i cniniti nije isto, a uz to ono je nasa svakodnevnica, sta znas mozda je tvoje auto bas kucano Wink a ti to i ne znas . Lijepo se informisati .

znam ja da se sve to zna i mnogi to rade al nije ovaj forum mjesto na kojem se takvi savjeti dijele
PS bez ljutnje

uglavnom procitao si sto te zanimalo..
Dobrodosaoo... hmm, sto se tice getace, nije za pocetnike Icon_mrgreen
A sto se tice zakona, koliko sam ja upucen k´o polozi do juna ne kaci ga novi zakon... mislim na testove...
dd...hihi..ja sam krenuo od dizela..vrlo daobar za pocetak..al mi je sad dojadio..heheh
treba mi nest brze
pozdrav i dobro dosao....ako vozis imalo,nije gti prob........a sto se tice
ovog zakona 6mj , to vise ne mozes ni stici,neko kaze crno,a neko bjelo Icon_lolIcon_lolIcon_lol
Veljkam :P
dobro dosao i ostani radioaktivan!!Icon_lol ja sam isto krenuo s dizelom, dvojkom i prosao sam sve i svasta s njim i u svakakvim situacijama bio i s raznim brzinama i mislim da za pocetak za covjeka zeljnog brzina na nasim cestama nije GTI!!!!!!!!! pozzzzzzzz
Ajde ba sta pametujete djecku Smile
dobro dosao
DD i ostani aktivan
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13