Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Merc kompresor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Vaša ocjena

predobar je ali felge....nisu nesto

Fiesta_Boy Wrote:

Te felge su baracuda sport i placene su bruku para  (kao moja 2 cabria) Icon_mrgreen i bolje su dosta uzivo nego na slici!!! Icon_wink

extra izgleda ali bez ovih felgi fakat su sranje. a za ostalo sve najbolje

legionar Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:

Te felge su baracuda sport i placene su bruku para  (kao moja 2 cabria) Icon_mrgreen i bolje su dosta uzivo nego na slici!!! Icon_wink

ja sam bas prije 7 dana vidio to auto dok sam sjedio u kaficu i stvarno mogu reci da su uzivo jos odvratnije nego na slici toliko se sijaju da iritiraju ociIcon_mrgreen
Ma da ih je platio ne znam ti koliko ne moze promijeniti moje misljenjeIcon_wink

Fiesta_Boy Wrote:

legionar Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:

ja sam bas prije 7 dana vidio to auto dok sam sjedio u kaficu i stvarno mogu reci da su uzivo jos odvratnije nego na slici toliko se sijaju da iritiraju ociIcon_mrgreen
Ma da ih je platio ne znam ti koliko ne moze promijeniti moje misljenjeIcon_wink

slazem se

i merc i fele su za 10.....samo nisu te fele za to auto nekako

enesss Wrote:
i merc i fele su za 10.....samo nisu te fele za to auto nekako

Slazem se da na njemu ne izgledaju bas nesto,tj nisu bas za njega. Ali su one kao one extra (bar za mene)

Meni vise smetaju ove skrge ispod natpisa kompresor. Nekako mi je cijeli auto kic, ali ja sam glasao da je DOBAR mislim da je to realno. Ove felge jedino u voznji mogu dobro izgledat, ali ovo mi je nekako america style, a ja to nevolim.
vidjeh ga danas, ljepse izgleda uzivo..

@legionar  koliko ja vidjeh auto je na stranim tablama, jel se planira ovdje prevoditi ili
jer je ovo "auta sa BH ceste"

edo_16v Wrote:
vidjeh ga danas, ljepse izgleda uzivo..

@legionar  koliko ja vidjeh auto je na stranim tablama, jel se planira ovdje prevoditi ili
jer je ovo "auta sa BH ceste"

Aha, trenutno su mu njemacke table!Isao lik dole stalno pa...ali ce se sada reg ovdje!

PS: Stalno je na bh cestama,samo table nisu nase,a lik jeste Icon_biggrin

što jest jest, felge su loše!
Ma ovo je auto na starnim tablama vec godinama i voza se ovuda. Felge su pravo sr.... pozz
ove felge nisu nikako za ovog merca, a inace ovaj kristal chrome mi je nekak isfuran, samo na djipove i limuzine ide...
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13