Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: evo malo i mojih slika
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
izgleda da ti je ovaj golf extra dobar ako je i uzivo kao na slikama svaka cast
Posto je Smile

Mijo druze, sto si ga sakrivo do sad. Golf je prava apoteka, covjece nemogu ga se nagledat. Perfekcija.
Dobar, dobar... samo cuvaj!
Evo jedna BHtuning style

Auto me ocaralo, dugo nisam vidio ovako sabranog golfa. Nista nisi ofulo da je viska.
stvarno za pohvale!! golf ti je cist ko suza,felge mu stoje praavo....i 306-tica da lupka Icon_wink
uh perverzija SmileSmileSmile
jedino mi se volan i ručica mjenjača ne sviđaju(stvar ukusa naravno) ali tako je uredan i CLEAN Smile
Svaka čast Smile
Odakle si ti ?
pozz
Auto je extra. Uredan i ocuvan nema sta prva liga. Imam jedan prijedlog, skini one maglenke dole i stavi njegove originalne, a znam da se to moze nac, ako ne na otpadu , imaju nove za uzeti.. Mislim da bi bilo ljepse, a kao sto rece Dottore o ukusima se ne raspravlja..
svaka cast ovakvi golfovi mi se svidjaju
ko zna zna ko nezna njemu 2.  a kakav je onobmw u pozadini ko ono priprema nesto jebeno
predobar golf, a to za kocnice ti je pametno
Svaka cast na autu, extra je

puki Wrote:
Svaka čast prijatelju,veoma dobro odrađeno, kako bih ja rekao "elegantan tuning" bez suvišnih detalja i kiča!!!Icon_razz

slažem se

mijo_16v Wrote:
ETO PLINARA JE UGRADJENA, ZA SADA NEMA PROBLEMA, kostalo 700 KM u ASD Viba Tuzla, auto ide fino, i poslije jednog potrosenog rezervoara plina (boca je od 65 l, ali ne moze toliko stati) ispala mi je neka prosjecna potrosnja da sa 10 KM predjem oko 140-150 kilometara

wowIcon_eek dobra ti ta potrosnjaIcon_eekja toliko mogu preci sa 20 km plinaIcon_rolleyes

mijo_16v Wrote:

i sam sam se iznenadio oko te potrosnje, a i oni u servisu, i kod njih sam jedini za sada, koji nakon ugradnje nije dolazio na ponovno stimanje

pa dobra stvar onda skroz...to je kod tebe znaci 2.0 ili je ovo samo onako potpisIcon_question cudo bas da tako malo trosi ako je 2.0 motor ili su dobro zavrnuli ventil ondaIcon_biggrin

mijo_16v Wrote:

2.0 16v motor, odnosno blok i glava su ABF 2.0 16v od golfa 3 95. godiste, a usisna grana i ostalo je ostalo od mog starog motora, i sve to radi na k-jetu, a koliko su ga zavrtali ne znam, samo znam da auto fino ide, naravno ne ide isto kao na gorivo, odnosno svaku brzinu napuni ko i s gorivom samo malo tromije s plinom, ali opet dobro ide, eto bas jucer sam se ganjao s nekim audijem A3 1.8 T, i sve na plin od orasja do tuzle, doduse jaci audi al sam ga u srebreniku na foru uzeo i nije me mogao do tuzle nigdje preteci

to ti je odlicno onda...kod mene je isto 2.0 al kazem ti duplo trosi od toga...znaci vise odvrnut ventil u stvari...kod mene kolko ja mogu da procijenim skoro isto na plin i benzin ide samo sto sad kad je na benzinu malo koci pri mijenjanju brzina...bukvalno zablokira gas kad prebacis u vecu brzinu to mu je jedino mana...ne daj boze sad pomisliti da se trakm s anjim na benzinu negdjeIcon_lolIcon_lolIcon_lol

Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13