Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Honda S2000 Full Brush ZAVRSENA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo ga... zavrsio sam dosad najveci projekat, dva dana rada...... kako vidite sve je brushano, samo su enke stvari CP kao sto su felge, zadnja sociva od stopki, prednji prozor i auspuh... sve sotalo je brush-ano... znam da je toony al jebiga niko ne moze postici da bude savrseno realno kada brusha citavo auto.... ima i greskica al ovo mi je prvi put da burham citavo auto pa tako...
ORG:

CHOP:
Ja bih ti dao savjet da se razumijem Icon_lol al itek sam skinuo ps i prochitao sam tutorial nekoliko puta i to je ok za pochetak.....Ali sudechi kako ide na slici nije loshe Icon_wink
hehehe ma ok je....
Dobro nabaci nam fotke kad zavrsis projekat. Treba imat vremena bruku slobodnog da se ide u smjeru skiciranja, pa prenjet na komp, iff. Freek je dobar u tome, radio je nekoliko auta na PG, ono oci mi ostale na njima, crtao je neke koncepte. Steta sto je prestao.
ETO Ga Zavrsio sam.... dva dana citava rada..... ledja me bole Smile) heheh znam ima gresaka al eto.. nadam se da se nekom svidja
Di je ???
A vidio, Smile na istom mjestu :P

Nemogu samo dvije stvari da smjestim u prostor, auspuh i ovaj mjerac iznad retrovizora. A dobra refleksija, detalji su fino odradjeni, meni izgleda OK.

Neznam jel ti krov platneni, ili samo ofarban u crno, jer ima refleksije i na njemu. Heh pogledaj odnos instrument table na odnosu haube. Dali ga treba zakosit, gdje onda ode hauba. Neznam mozda mi se pricinjava.
ma ne pricinjava ti se interior je totalno OFF... Smile i ja sam to tek sad skonto... jebiga previshe sam juce buljio u njega tako da nisam mogao da primjetim greske.... evo sad cu probat da odbrusham interior... pa postavim slike...
Eh to ti se zove Graficko sljepilo. Al fakat tako se zove bez zezanja, i nemoze se protiv toga osim da koji god duzi projekat radis moras se odmarat. Hajd postavi cim bude gotovo.
Evo ga zadnji update... citav INt brush-an opet nisam zadovoljan s interijerem al jebiga ne moze bolje...... eto ga
I hochel ichi u rserijsku proizvodnju Icon_mrgreen
Da vide i ovi sa dial up.
Dobro sad izgleda, realna skroz.
Sto je neofarbas u neku hebacku boju ?

ma neam zivaca vishe... mozda i to probam...
svaka ti cast ....UMJETNIK SI svidja mi se do bola !!! Icon_wink

Nesto kao prjedlog, kad stignes poigraj se sa bojama.
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13