Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: g1 cabrio
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
U subotu jedan golf 1 cabriolet ide na rasklapanje(ako se u petak ne proda u cjelini). Pa izvolite ako nesto nekome treba ili ako znate nekoga da mu nesto treba!
zbog cega se rastavlja, u kakvom je stanju, koja je cijena, imas li kakve slike, ima li papire Icon_rolleyes
Koliko je novaca komplet?

edo_16v Wrote:
zbog cega se rastavlja, u kakvom je stanju, koja je cijena, imas li kakve slike, ima li papire Icon_rolleyes

Stanje je solidno.Krov je poderan na jednom mijestu,neko ga nozem zaparao,ima papire!
A rastavlja se zato sto se moze puno para vise uzeti u djelovima (vec imam narucenu konstrukciju krova i motor), a papiri ce biti prodati posebno(napominjem ako se ne proda u scjelini-obecan mom drugu) a i ja kontam uzeti motor,jer mu je elektricni krov pa da montiram na svog Icon_mrgreen

A cijena u cijelini bi bila oko 1000-1300 KM a mozda i vise, sve zavisi ko naleti Icon_biggrin
PS: Slike ce biti sutra ako nadjem vremena da ga uslikam!

u kojem se gradu nalazi?daj broj telefona

gogg Wrote:
u kojem se gradu nalazi?daj broj telefona

Sarajevo.Sve informacije na mali ili na PM!

Hajd slike stavi sto prije. Mozda sta bude za 1300 Icon_mrgreen

Fele Wrote:
Hajd slike stavi sto prije. Mozda sta bude za 1300 Icon_mrgreen

OK, gledacu da nadjem vremena da postavim slike!

legionar Wrote:
papiri ce biti prodati posebno

Steta imam par cabria u shemi 1991-1993 god a nigdje papiraIcon_cryIcon_cry

legionar Wrote:
U subotu jedan golf 1 cabriolet ide na rasklapanje(ako se u petak ne proda u cjelini). Pa izvolite ako nesto nekome treba ili ako znate nekoga da mu nesto treba!

Jel ostalo sta od tog cabria??????????????????

________________Napsterg4___________________

napstergfor Wrote:

legionar Wrote:

Jel ostalo sta od tog cabria??????????????????

________________Napsterg4___________________

Otisao davno i to u komadu! Icon_wink

Erko Wrote:

legionar Wrote:

Jel bi ih prodavao?

mance_bg Wrote:

Erko Wrote:

legionar Wrote:

Jel bi ih prodavao?

Papiri su otisli dan prije golfa! Icon_mrgreen

Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13