Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Pozdrav
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
dobro dosao legendo nek te s nama, ostani aktivan
i nemoj biti skroman reci majstorcina uvijek spreman da pomogne koliko moze Wink
Pozdrav i dobro dosao, budi aktivan i pomazi raji u nevolji Smile
Pozdrav Ajdine, dobro Samir rece, nemoj da si skroman Smile covjek si i PO, ko te nezna, evo ima prilikuSmile Dobro nam dosao Smile
pozdrav i dobro dosao Icon_biggrin
dobro dosao i budi aktivan
Dobrodosaoo...
DD i ostani aktivan
e pa dobro nam dosao, bolje nas nasao
o zdravo sugradanine takoder, dobrodosao ostani aktivan

ajdin_ze Wrote:

edo Wrote:
trojka GTI i problem riješen...

Bez ljutnje ali vw nevolim nikako.U obzir ce doci nisan,opel ili neki italijan.

a sta mislis na nesto ovako Icon_mrgreen

Samir odma u spic Smile srce me zaboli. Inace drug moj se sinoc ponovio dovuko na okup HONDU CIVIC ali ona sa gepekom 97 godina, auto izgleda pravo zahebano, ala F&F crne boje spustena, OZ felge, spojler na gepeku onaj hondin klasik, hondin izduv nesto mjenjano, ugl 1.6 105KS vidicemo kako ide Smile a platio je 10.000

ajdin_ze Wrote:

George Wrote:
Audija kupi čovječe... šta se dvoumiš nije mi jasnoIcon_lol

A3 TFSI okruglo 200 PS ....7,7 L /100 kmIcon_wink

Ma bez je to.Trenutno vozim Fiat Coupe 2.0 20v turbo B+ dok ne prodam.Novija auta me neprivlace uopste.Car svega jeste do da kad uzmem nesto bude krs a da onda ja to radim polako ko sebi.Samir je u toku pa zna kakvog sam nisana htjeo uzeti.On mi je i rekao za njega.Motor izvadjen,lezajevi radilice povukli a mozda i radilica.Ja ga htjeo uzeti i da ga uradim ali nazalost nismo se mogli dogovoriti za cijenu.Naletit ce vec nesto.

uuuu fiat coupe Turbo daj sliku! odeš li na SR?

dobrodosao i ostani nam aktivan
cudno,i ja radim isti projekat...sa manjom kubikazom...uglavnom SRETNO
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13