Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Mercedes C230
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo da vam prestavim sta smo danas probali mislim amidja je kupio pa smo se malo vozali i evo koja slikica auto je pravo ludo ide ono bas elegantno.

[url=http://img12.imagepile.net/][img]http://img12.imagepile.net/img12/95264img_0417.jpg[/img
i evo koja umjetnicka sa aparatom od 10 mp ali sam morao resize zbog velicine

Gdje mu je kocnica ????

Auto je predobar, a fotke su dobro uradjene, haman si se ustelio Smile
Kocnicu ja izvadio da nekocim lol:
ma moram se malo steliti sa slikama
auto je mrak!! samo meni je ULTRA seljacki kad vidim sjediste onako spusteno ko u fotelje kad gledam TV... auto je elegancija nije sportsko pa tako ga i tretiraj...
Pa ni sportskim autima nisu spustena sjedista kao fotolje. A mozda je neko spavao u autu pa ostalo ili je neka krupnija osoba sjedila.
POST ti je modifikovan jer neodgovara sadrzaju teme i foruma... !!!! Icon_evil

daki Wrote:
Pa ni sportskim autima nisu spustena sjedista kao fotolje. A mozda je neko spavao u autu pa ostalo ili je neka krupnija osoba sjedila.

ma upravo kao sto daki rece spavo rodjak dok su ga dovukli pa ja zaboravio dici nismo papci da se onako zavaljujemo

daki Wrote:

auto je bas mrak!! a ne moras biti seljak da spustis sjediste,u mene je onako...al takva je navika

glupo sam napisao ovo Daki....nisam mislio nista lose...Icon_redfacesamo ono jbg hehe
sta se zapeli oko sjedista mozda je Muki jebavao kaoga pa zaboravio vratiti sve u normalu
Napisao je u cemu je stvar.
pa i kod mene u mom golfaču je skoro tako namješteno sjedište.ali moram kad ima 189 cm...
MERCEDES Je za 10 Icon_biggrin ko **be siceve  hehehehe eto ok
Jest on dobar i sve al teshko se mogu zamislit u njemu prije svoje 40te godine...vishe odgovara starijim ljudima sa velikim stomakomIcon_mrgreen
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13