Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: TDI Chiptuning u BiH???
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nemoj tako neozbiljno pristupat tome. Ako hoces da ti neko nesto ozbiljno radi, onda se spremi da to ozbiljno i platis. Oni koji su fuseri znaju se i u startu nemas sta da razmisljas o njima.

http://www.smchiptuning.com

Taj momak predobro radi, radio je par auta i iz Tuzle, mozda si cuo za golfa IV TDI +chip+NOS, sad mi je on uradio chip na chip, + jos jedan chip je u pripremi.
Da pojasnim ovo chip na chip. Momak je na golfu imao Tuneline chip, ali je stavio turbinu od Tuarega, i izduv mjenjao i jos nesto bla bla, pa je morao ponovo da radi ECU, tako da mi je prepravljen taj chip njegov ponovo. Zatim je kupio jos jedan ECU (Ima u Grudama oko 150eura) i sada ce i njega postavit i napravice dvije mape razlicite na po jedan cip, jedna ce bit RACE, jedna za po gradu i imace prekidac u autu tako da mu ne dimi non stop. Mada i ta za po gradu ce bit pojacana dodatno.

Golfa su sad probali u BL kad je bio i bez nitra ide 14.9 uz to da je bila jos jedna osoba u autu, plus to je bila proba ono nabrzinu jednom samo dok su stelovali to. Tako da su ti oni EXTRA za to. Momak je radio dosta auta u sarajevu i zna se dje je Krvolok cacko auto leti ko raketa.

Samo jedna napomena, spremi ojre Smile
Samo Gradiska, imas cjenovnik i konje i modele kola na stranici.

A evo copy sam ti sa njihove stranice

PROIZVOĐAČ I MODEL   MOTOR   KS   + KS   = KS   + Nm   euro
VW   GOLF IV   1.9 TDi   90   28   118   55   200
daki zaboravio si rec da ste kod mene u garazi cipovali...
hehe
a nisam bio tu steta...

Dieselino Wrote:
Onda ovih dana pravac Gradiska. Wink

ja mislim da on dolazi i u Sarajevo da to radi, kontaktiraj covjeka mozda ce uskoro dolaziti

Eh nisam ja ni bio u garazi Smile dosli su Silver, Eso-lemio, i Krvolok sta je vec cacko po kmpu nesto.

Da nam nije bilo Silvera taj dan, ja neznam sta bi mi. Evo ovom prilikom mu se zahvaljujem ono momak nas ispostovao nevjerovatno, ja mislim da mi ni brat rodjeni nebi onoliko izasao u susret, momak je cjeli dan proveo sa nama, skako po Sarajevu, zvao, zivko, navodio, neznam stvarno nemam rjeci. Od 1 popodne do 12, pola 1 ujutro.

Dieselino Wrote:
Znam drug, kao sto kazem, nisam bas ni mislio nista cackati dok ne isprobam prvo normalni chiptuning. A nemam bas love da kupujem chip na chip i da stavljam turbine od Tuarega, zasad sasvim mi je dovoljno nekih 115-120 konjica. Wink

Mislim da je cijena 150 ojrica, sto i nije bas puno za nekih dodatnih 25-30 konjica. Icon_biggrin

Prvo sam na smchiptuning i pomislio, samo mi je bilo bitno da li su kvalitetni. Imaju li oni ispostavu gdje blize sarajevu il' moram bas do Gradiske?Icon_question

Ako dobijes 15 ps budi presretan.. Ljudi plate po 600 i 800 eura cipove po njemackoj, pa kad odu na valjke, dobio 13 ks i 20 nm:D A obecano 30 kw, i 100 nm...
Nije to tako kako mislis drug..Icon_wink

Pa to ti kazem :D
ma ja silver zvao buraza da dodju ovdje. nisu imali alkohola,rakijom cistili nozice one . joj kazu da su se smijali pravo. nekad do 1  ujutru ostali...
Upravo, a ja sam taj dan krenuo za Sarajevo ujutro u 9, dok smo se spremili po gradu oko nekih sitnica, dosli u pola 1 u Makjato, odatle kod hote, od njega na igman, pa do Robota, pa na dobrnju opet, pa do robota nazad, pa onda gore opet na dobrnju kod neke pijace, pa naaaazad u Robot tu nam cojk skino cip, sto je sjebo one nozice, pa onda zaglavimo na stanici tacno kod GRASA Smile i tu do 2 bili i krenemo za Mo, dole stigli u 4. Uzas...
kako ono???"Svako svoje..."Icon_mrgreen
ne nego"Svako svoje konje hvali"...al' sala nista ozbiljno...
Mah Amere ti si nesto sasvim drugo, a uostalom nije ti prvi post bio www, a ima mail pa dogovoricemo se Smile

bpsycho Wrote:
Diselino ako si zaista zaintersovan za nabijanje snage javi mi se na PP. Naime ja sam imao ponudu da radim svog G4 (Po onome sto sam procitao imamo poprilicno slicna auta 1.9 90KS). Radi se o firmi O.CT TUNING. Dobio bi 120KS umjesto sadasnjih 90KS, 260 Nm umjesto sadasnjih 210 Nm. Nije stvar u stavljnju chip-a nego u reprograminju ECU-a..

Svaka cast. Pa pogledaj bolan datum ovog posta, 4 mjeseca su prosla od tada....

bravo! Smile
Mislim da nema boljeg i povoljnijeg "majstora" za cipovanje od krvoloka.....
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13