Imam problem sa farovima ili sijalicama na Puntu 1,svjetla su uzasno slaba a to sam primjetio i kod jos par ljudi koji imaju Punta.Sada su na njemu orginal koje dodju nisam nista mijenjo. Imate li kakvih ideja? Da kupim neke imitacije xenona ili.....?
Neces nista dobit, osim da po kisi nevidis apsolutno nista.
ako mozes ili kupi nove, ili pokusaj rastait pa oprat. Ili 500KM xenon HID kod C_A_T_T_E pa gledaj do milje volje

Kao sto daki rece, tim "imitacijama xenona" dobices ljepse svjetlo. Ali na mokrom asfaltu ne vidi se apsolutno nista..
Probaj sa Philips Blue Vision sijalicama. Ili nekim iz Philips programa.. Imas i one koje daju 30% vise svjetlosti..
Ja ni sad ne vidim nista po kisi

znaci philips blue vision,hajd probacu
Da znas da su te flipsice oko 50KM i vise. Ai ja sam ih vozio 3 godine na kolima, 55W znaci one slabije i bio prezadovoljan. Ali da ih nisam dobio na poklon

tesko da bih mogao kupit sebi jer samo se vani mogu uzet orginal.
Ja ba, ne pita ja tebe nikad riknusel one? :D
Crkla mi jedna poslije 3 godine, i ja dam celi onu drugu sto je ostala citava, on je stavio na Chromu. Zato je garant onako i isla. Al jbga poslije velikog broja sati rada, predobre su bile.
celo iz torina:D dobre dobre sijalice nema sta..
bojim se da je to urodjena mana. i kod mene je ista situacija. vidi se al je nesto blijedo. pogledaj da naletis na farove polovne od GT-a on ti ima dva rasvjetna tijela i mislim da bi ti se bar upola popravilo stanje a jeftinije je od Xenon kit-a i slicno. one sijalice ala super bijele ili plave cuo sam da poprave situaciju, a sad koliko ne bih ti znao reci