Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: SLIKE - okupljanje 06.05
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
malo slika s danasnjeg okupljanja BHTUNING i AMKCARBON
PS slike s mobitela psss
nisu sva auta mogla stati na jednu sliku....
svaka cast na okupu ...... heheh i fiesta jel ono tebi ford finiji od ozada pa si ga kontriro hehehe "sala mala" Icon_biggrinIcon_biggrinIcon_wink
ee bas su plahe slikeIcon_smile

enesss Wrote:
svaka cast na okupu ...... heheh i fiesta jel ono tebi ford finiji od ozada pa si ga kontriro hehehe "sala mala" Icon_biggrinIcon_biggrinIcon_wink

ma to je da se pohvali stopkama :mrgreeen:

odlicne su..svaki put svve vise i vise..
Dobro slike, jedino ga Fiesta na pocetku malo zasra... hehe... naopacke ga parkira u odnosu na ostale... al´ vec na sljedecim slikama je to ispravljeno. Icon_mrgreen
respekt, valjda se nekad nadjem i ja na jednom mitingu Smile

Tipo16V Wrote:
respekt, valjda se nekad nadjem i ja na jednom mitingu Smile

Bujrum brate svake nedjelje u 18:00 vrbanja a ako je kisa u garazi interex-a Koreja

to onaj glavni interex??

Sporting Wrote:
Dobro slike, jedino ga Fiesta na pocetku malo zasra... hehe... naopacke ga parkira u odnosu na ostale... al´ vec na sljedecim slikama je to ispravljeno. Icon_mrgreen

Ma to ja namjerno protiv uroka...cccIcon_mrgreen

Icon_lol

nismo Wrote:

enesss Wrote:

ma to je da se pohvali stopkama :mrgreeen:

sta se ja imam hvaliti nisam ih ja radio radio ih je nismo i uradio ih momacki...nemam sada vremena ali kada uhvatim ima da postavim citav proces za stopke i farove...

Nelle_G Wrote:
to onaj glavni interex??

ne nego interex na pofalicima

Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13