Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Tapacirung
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Starom sam u kadetu suzi ogulio onaj materijal kojim je tapaciran krov iznutra, jer je bio uzasno prljav i napola se odlijepio, i sada je ostala samo ona tvrda spuzva. Sada me zanima kako to da zalijepim ponovo a da mi ne ostanu fleke od ljepila (taj materijal je neke svijetlo sive boje i tanak je) , cime to da uradim?
ja sam u renou 5-tici ljepio sa neostic ljepilom!ali je bila tvrda i debela
e sad neznam kad vec kazes da je taj materijal skroz tanak...mozda bi upijao pa bi se fleke vidjele........evo vidjecemo ima li jos ko ideja
Mozda da probas sa ljepilom u spreju.
30 marakaza ruke,momak te odvede daizaberes materijal. za par sati gotovo. radi sa svim materijalima. alcantra,eko koza,....
ako oces mogu ti dati broj.
hajd postavi broj ako ti nije tesko
Imam isti problem, pa postavi taj broj ako moze.
Pozdrav
I ja se pridruzujem Smile
hoce to kod golfova Smile
Imam i ja problem sa krovnim tapacirungom, nakon sto mi je eksplodirao prije dvije godine hladnjak od grijanja u autu, onaj iza instrument table, sva para i vlaznost otisla u krov. I sad se platno odljepljuje.
izvinjavam se zbog kasnjenja.
evo broja:061/874-293  Adis-File

daki Wrote:
Imam i ja problem sa krovnim tapacirungom, nakon sto mi je eksplodirao prije dvije godine hladnjak od grijanja u autu, onaj iza instrument table, sva para i vlaznost otisla u krov. I sad se platno odljepljuje.

sta si ti radio ziv bio pa ti eksplodira
ccc
Icon_twisted

Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13