Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Crvena cesta
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
NESVAKIDAŠNJI događaj zadesio je vozače na državnoj cesti 495 u smjeru američkog gradića Lowella. Standardno siva boja asfalta u duljini od petstotinjak metara postala je crvena poput krvi.

NESVAKIDAŠNJI događaj zadesio je vozače na državnoj cesti 495 u smjeru američkog gradića Lowella. Standardno siva boja asfalta u duljini od petstotinjak metara postala je crvena poput krvi.

Upravo to je pomislio jedan od očevidaca izjavivši za lokalni portal kako je pomislio da se radi o prolivenoj krvi. "Pomislila sam da je krv svuda oko mene, a tek kada sam jedva izbjegla spremnik iz kojeg je istjecala crvena tekućina postala sam svjesna kako se radi o nečem drugom, možda još gorem"-rekla je Helen Stirk.

Glavni krivac za nesvakidašnju grimizno crvenu poplavu je šleper koji je u vožnji počeo gubiti teret - crvenu boju pigmentiranu željeznim oksidom, inače uobičajenim u anikorozivnoj zaštiti. Kako se nezgoda desila u kasnim noćnim satima, nitko nije prijavio nezgodu sve do jutarnjih sati kada su kolone vozila naletjele na bojom prekrivenu cestu.

S obzirom da se (navodno) radi o boji koja nije opasna po zdravlje, nema nikakve opasnosti za sve one koji su došli u doticaj s dotičnom. Također, značajnijih posljedica neće biti niti po okoliš. Čak štoviše, lokalni perači zadovoljno trljaju ruke. Naime, obližnje auto-praonice su pretrpane poslom, pa su nastavile raditi i tijekom uskrsnih blagdana.

Prema posljednim informacijama cesta je u fazi čišćenja, dok protiv krivca nezgode nije podignuta prijava. Stoga, preostaje tek pričekati hoće li biti bar privatnih tužbi.
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13