16-01-2007, 11:12 PM
16-01-2007, 11:25 PM
Ovako prava raaja ide na more. Sa kafe iz carsije na dorucak u Makrasku, i rucak u Sibeniku
Njjaci smo

Mislim da je bilo pola 6 ujutro, kafe restoran panorama, iznad olova, prva jutarnja, nakon grbovitog pocetka voznje, kada je nas dragi Sato san, digao bravu na dva zadnja tocka u Stuparima.

Prva jutarnja kafca
i dorina s keksom, :D Za masseee hehehe

Odmor uz Neretvu, a onda pravac moreeeee, viknu celo i pocera bravu i jace :D dobicete razglednicu iz africke zemlje safari zbogom zohhariii (dusmani)

Dorucak u Makarskoj, U hambiju
ja sam pozrtvovano ostavio svoj sendvich da zabiljezim ovaj gladni trenutak, kako izbjeglice jedu (pobjeglice)

Reko Slikajte tablu, slikajte tabllu, dusmani nam nece vjerovati

Obratite paznju na SISU :D vid sise vid sise viknu neko iz mase

Ovo je tunel, a nije ko one nase Sore po testi

I evo ga da Sibenik
i da svecani rucak u sibeniku, reko da se malo ispostujemo

red je bio, i opet ja pozrtvovano spustam svoju polovicu hljeba, namazanog pastetom, i uzegli jogurt, da zabiljezim ovaj momenat
za unuke 
A onda pravac Safarii

Ehh ett tako se nekad to radilo, sad samo tetkice blate i zavadzaju pravu raju
Dusmani sve, kad ti kazem dusmani 
Njjaci smo
Mislim da je bilo pola 6 ujutro, kafe restoran panorama, iznad olova, prva jutarnja, nakon grbovitog pocetka voznje, kada je nas dragi Sato san, digao bravu na dva zadnja tocka u Stuparima.

Prva jutarnja kafca
i dorina s keksom, :D Za masseee hehehe
Odmor uz Neretvu, a onda pravac moreeeee, viknu celo i pocera bravu i jace :D dobicete razglednicu iz africke zemlje safari zbogom zohhariii (dusmani)

Dorucak u Makarskoj, U hambiju
ja sam pozrtvovano ostavio svoj sendvich da zabiljezim ovaj gladni trenutak, kako izbjeglice jedu (pobjeglice)

Reko Slikajte tablu, slikajte tabllu, dusmani nam nece vjerovati

Obratite paznju na SISU :D vid sise vid sise viknu neko iz mase

Ovo je tunel, a nije ko one nase Sore po testi

I evo ga da Sibenik
i da svecani rucak u sibeniku, reko da se malo ispostujemo
red je bio, i opet ja pozrtvovano spustam svoju polovicu hljeba, namazanog pastetom, i uzegli jogurt, da zabiljezim ovaj momenat
za unuke 
A onda pravac Safarii

Ehh ett tako se nekad to radilo, sad samo tetkice blate i zavadzaju pravu raju
Dusmani sve, kad ti kazem dusmani 
16-01-2007, 11:36 PM
Prepravka :(
16-01-2007, 11:40 PM
Prepravka
16-01-2007, 11:54 PM
Ebga... nesto je veceras net spor skroz, ja jedva ista mogu upload.
16-01-2007, 11:56 PM
Da zracni filter, bio ali nije vise. Ali stavicu opet na ljeto neki, nesto cu uzeti.
17-01-2007, 12:32 PM
Evo proradi net, jedva 

19-01-2007, 12:30 PM
Evo, konacno smanjio sam i ostale fotke :D shegga
19-01-2007, 02:09 PM
Od momka iz Tuzle, nema vise neone, polupo ih je ubrzo poslije, ovo je bilo 2004, a nema ni fabije vise, prije 5-6 dana udario je u autbous.
19-01-2007, 02:18 PM
Nema dosta auta sa ovih fotki, i ovaj fiat je slupan, rasut sav, Oktavia ona prodata, mislim da smao je audi moj jos prisutan.
19-01-2007, 05:14 PM
Nije Davoru nista bilo, nije se ni ogrebo. Isli su negdje oko 180km/h, i nisu mogli zakocit, a autobus nije usao u stanicu, nego samo nastavio dalje, cupo se ljevo desno kocio, i udari, najbolje kako je mogao, i kad udara, on zna udarit. Nikome nista nije bilo, mislim da ce uskoro i fabija biti popravljna, kako sam ja mogao vidjeti, samo je haubu navuko, karambolka pukla i farovi popucali, hmm airbag. TO sto sam ja uspio vidjeti.
Tja BMW, e pa djecko je mislio da ako je kupio bmw-a da je pokupio svu pamet svjeta, i kako to vec ide, znas ja vozim BMW, jarane, i tako divljo po gradu i duhno. Sad sjedi nepokretan, od struka dole.
Tja BMW, e pa djecko je mislio da ako je kupio bmw-a da je pokupio svu pamet svjeta, i kako to vec ide, znas ja vozim BMW, jarane, i tako divljo po gradu i duhno. Sad sjedi nepokretan, od struka dole.
19-01-2007, 09:12 PM
Pahh, nisam ja zagledao, zao mi bilo, nisam imo srca da idem i gledao sam prek ulice kola, i bila je poprilicno hmmm, ma neznam, zao mi auta, ali dobro je da nije niko stradao. Kocio je preko 100 metara.
30-03-2007, 07:36 PM
Ma neznam, ebay je sve kod njega, razbio ih je davno. Skupe su bile pravo, i velike od tocka do tocka.
31-03-2007, 01:54 AM
jeste
31-03-2007, 11:10 AM
Ahahahahaahhahahahahahahahahahahahaha
Oj oplaka na sabahu
oj boze cviki retard koji uma doslovno 50 kila i koji je visok 185-.. nesto, ufatio se da baci najveci kamen, sad pogledaj vidis daleko je kamen tamo negdje a izgleda poveliko, zamisli koliki je izbliza, vidis da se uvrno ko isijas
ahahahha kreten 
Oj oplaka na sabahu
oj boze cviki retard koji uma doslovno 50 kila i koji je visok 185-.. nesto, ufatio se da baci najveci kamen, sad pogledaj vidis daleko je kamen tamo negdje a izgleda poveliko, zamisli koliki je izbliza, vidis da se uvrno ko isijas
ahahahha kreten