02-05-2007, 12:59 AM
02-05-2007, 12:59 AM
02-05-2007, 01:17 AM
Eso druze svaka cast, tri komada odjednom..
02-05-2007, 01:21 AM
Plus oni sa db, plus sto ponistise oni 147 decibela dusmani
al hajd nema veze
al hajd nema veze
02-05-2007, 01:27 AM
02-05-2007, 03:26 AM
Ooo, cestitke od mene.
02-05-2007, 08:19 PM
svaka cast cestitke i od mene pa i zasluzio je...
02-05-2007, 09:05 PM
nismo Wrote:
svaka cast cestitke i od mene pa i zasluzio je...
Normala da je zasluziooo... hehe, stvarno u Golfa je ulozeno i para i znanja... ![]()
02-05-2007, 09:06 PM
cestitam
03-05-2007, 02:50 AM
SVAKA CAST JA MISLIM DA JE OVO JEDAN OPD LJEPSIH GOLFOVA POSLIJE ONOG PLAVOG KABRIA U BIH
03-05-2007, 12:25 PM
Evo ja cu te prvi pogresno svatit. De da vidim tvoj pehar i tvoje auto.
Tek tada mozes nesto reci. Napisi tu koliko godina imas, koliko iskustva imas, koliko si Utrka i stajlinga obisao. I na kraju u Mostaru je bilo preko hiljadu ljudi koji su ocjenili da to jeste German style i to najbolji znaci za prvo mjesto. A momak ima pehare i od prije. Halbo de se uozbilji.
I de mi postavi sliku sta ti to mislis da je German style ?
Znasli uopste sta to znaci?
Ovo su sve konkretna i realna pitanja. Molim takve odgovore.
Tek tada mozes nesto reci. Napisi tu koliko godina imas, koliko iskustva imas, koliko si Utrka i stajlinga obisao. I na kraju u Mostaru je bilo preko hiljadu ljudi koji su ocjenili da to jeste German style i to najbolji znaci za prvo mjesto. A momak ima pehare i od prije. Halbo de se uozbilji.
I de mi postavi sliku sta ti to mislis da je German style ?
Znasli uopste sta to znaci?
Ovo su sve konkretna i realna pitanja. Molim takve odgovore.
03-05-2007, 04:46 PM
Extra auto , čestitke Esi .... Nemam riječi ... Ovo ba grehota voziti ...
03-05-2007, 04:52 PM
Cestitam
dobro je prosao, tj i vise nego dobro s obzirom da nije toliko mjenjano na autu... jer ono dosta ljudi daje vece ocjene autima na kojima je sto vise stvari promjenjeno...
dobro je prosao, tj i vise nego dobro s obzirom da nije toliko mjenjano na autu... jer ono dosta ljudi daje vece ocjene autima na kojima je sto vise stvari promjenjeno...
03-05-2007, 05:26 PM
Ja volim kad je auto tuniran a da je pritom , kao u ovom slučaju zadržao duh VW Golfa iz 80-ih godina ... Odlično , stvarno nema fule ....
03-05-2007, 10:53 PM
Ovo djelimicno moze da nagradi sav tvoj trud, nakon onih silnih namjestanja po staylinzima "kompetentnih" sudija.. Pobjednik se znao 10 dana pred sr sto se stylinga tice..
Svaka cast Eso, nadam se da ce ti ovo bit dodatni motiv da golfa ucinis jos vise prepoznatljivim..
Svaka cast Eso, nadam se da ce ti ovo bit dodatni motiv da golfa ucinis jos vise prepoznatljivim..
04-05-2007, 03:02 PM
Pa dobro, sad postavi svoje auto. Ko te napada, moj komentar je izjava mog misljenja i kao takav neosporan. Felge na kecu su male, najmanje koje mozes naci u BiH da odgovaraju. Kec je spusten do zemlje, tj do te mjere da moze doci od Tuzle do Mostara i da si ikad isao svojim spustenim autom tom dionicom znao bi da je djipom nemoguce proc kamoli spustenim autom. Cesta do same staze je puna rupa. Razmisli malo. Na kecu nema nikakvih plastika, sve je orginalno. Jedina izmjena steke od audija 80, i rezervoar od golfa dice. To je full german fazon. Pogledaj WOB (Imas kupit u merkatoru) vidjeces da je to to.... Ovo nije napad, nego jednostavno napisao si neke nepovezane stvari. Nigdje nema na kecu nista suvisno. Treca stvar postavio si golfa G3.