Dobar nema sta... i ja se slazem da je boja lijepa... mozda nisi trebao felge bojiti...
extra dvichak nema sta fakat ATS Cup felge su ljepse u chrom boji
svidja mi se golf,boja je sjela auu
mogao si u naslovu napisati koje je auto, a ne samo 1.8 8v, ima toliko razlicitih auta sa takvim motorom :P :P :P
salim se naravno. fin golf, samo neke fine felge staviti...
dobar golf, samo meni se cini da je unutrasnjos malo sarena
Ovo je karburator ? 90 PS?
e ovako ...
Boja extra, naprijed: stavi GTi spojler, znak ili izbaci ili stavi hrom, zmigavci ok, sa strane stavi bijele zmige, feluge su isfurane(nadji neke druge) mada su jako lijepe, nazad stopke extra, ofarbaj taj crni hepek iznad tablice u boju auta, i ako mozes maaalo uvuci rohre(ne bi trebale da čade po braniku) i naravno skini antenu

Jako lijep primjerak VW duje

extra
btw., sta ti je sa krovnim tapacirungom ? nekako mi ne stoji kako treba i jel to bijel ?
Momak u TZ ima na kecu ovakve felge, ali ispolirane, on sam sebi uradio, ako ikako mognem fotkat, postavicu da vidis, mislim da na svjetu bjelom nema ljepsi felgi od tih njegovih, a kec mu tamno zeleni. A znaci iste potpuno felge.
Prelijep auto, samo bi ih i ja ako ništa prefarbao felge... Inače, prelijepo, predobro....
ma odlican golfic,fino si odradio izduv

ekstra golf , bas onaj pravi sa ats felgama
skidam kapu... svidja mi se pravo tvoj ukus za sredjivanje... radis nesta slicno po mojoj mjeri... samo naprijed i puno srece, i naravno najvise VOLJE
pozdrav
Jako lijepo, samo naprijed