Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Spuco u muriju i pogino
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 1670-vozila.jpg]

Nesreća na putu Zvornik - Vlasenica

Poginuo Alen Mustafić iz Crne Gore
Njegovo vozilo sudarilo se s policijskim "golfom" * Povrijeđena i majka nastradalog, kao i policajac iz službenog automobila

Na magistralnom putu Zvornik - Vlasenica u naselju Šošari kod Milića preksinoć oko 20.21 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo crnogorski državljanin Alen Mustafić (21).
Kobno preticanje

On je, kako smo nezvanično saznali, automobilom "golf3", pretičući kamion, udario u policijski automobil "golf" u kojem su se nalazili policajci, a koji su se vraćali iz pravca Bratunca.
Od siline udara, Mustafić je na mjestu ostao mrtav, a njegova majka Jovanka Mustafić (43), koja se s njim nalazila u vozilu, zadobila je potres mozga, prijelom lakta i zgloba na jednoj ruci. Sa njima je u vozilu bio još jedan putnik, koji ih je stopirao, i on je nakon pregleda u milićkoj bolnici pušten na kućno lječenje.
U službenom "golfu" povrijeđen je policajac Božidar Tomić (47). On je slomio nadlakticu, a imao je i lom rebara. Smješten je na Odjeljenje intenzivne njege Opšte bolnice u Zvorniku.
Tragovi prevrtanja

Po riječima hirurga Zorana Komlenovića, ni on, a ni Jovanka, koja je također na intenzivnoj njezi, nisu u životnoj opasnosti. Jovanka se interesuje za sina, a s obzirom na njeno zdravstveno stanje, ljekari joj jučer nisu rekli istinu o njegovoj smrti. Na mjestu nesreće ostali su dijelovi polupanih vozila, a u travi su bili vidljivi tragovi prevrtanja. Brzina i preticanje odnijeli su jedan mladi život, a dok smo fotografirali mjesto nesreće na širokom i ravnom putu koji se završava oštrom krivinom, mnogi su vozači preticali i jurili punim gasom kao da se ništa nije dogodilo.
strasno jebote
Joj sto me sjeba ovo kad procita ime, kod mene se jaran zove Alen Mustafic, joj crnjaka.
Brum Brum Wrote:Joj sto me sjeba ovo kad procita ime, kod mene se jaran zove Alen Mustafic, joj crnjaka.

fakat i ja sam se trznuo. jos kad vidjeh da je crna gora odmah mi bi lakse. steta brate ali i furaju jos i preticu na mjestima za koja je dokazano da su kobna
zalosno ocam', kako ce mu majka sve ovo podnijeti?
Reference URL's