Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: VW Tuning
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
evo da i ja jos malo dodam...

ma imam tonu slika od G I,II i III,ima ih fakat predobrih
ajd ti si prvi evo ja bas posao da postavim slike vw-a sa naseg prostora trazio slike tvoje i edine...evo ti si svoje postavio odo ja nac edine...
dottore u kojem si programu radio onu zadnju sliku iz prvog post-a??PREDOBRA je
Prodat za 5.500 KM Smile

Pa evo ovaj zadnji. Extra je. Smile A bosanski standard.
Eh nemam fotki od novog golfa sto je ovaj momak sastavio, da vidis te perverzije. Metalik zelena, kristalni stopovi, audi steke, koza, muzika, sparco racing seats, instrument tabla od dvice, ali ona digitalna, i da nesto sasvim novo, nevjerujem da iko ima takve u BiH. Xenon farovi, ali orginal, znaci sa lecom. Mislim naravno, da niko nema na kecu. Ima jos puno stvari na njemu, ali vise se i nesjecam svega.
Momak je kupio farove od naj novijeg BMW-a 3 i ublazeno receno prepravio i dobio prve xenone za keca. Sacu pogledati imali gdje neka fotka.
Pa frajer je elektricar, i auto limar, i auto mehanicar, i radi non stop. Nije babin sin Smile
hihihi ma to je neki DIY projekat Daki...ma ima finih golfova...i kod nas edo,dottore,ti(igy)...

nissmo Wrote:
ciji je ovo kec gdje je ovo

Imas ga u fotografijama, VW I sa xenonoima

Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13