Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Zastita!!Radovi(update2)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sory ako sam stavio u pogresan pod forum(nek neko premjesti ako jesam).
Ljudi sutra radim limariju i bice za par dana gotovo,e oram uzeti neku zastitu nije mi bitna cjena kvalitet me zanima ocu da zastitim pod komplet obrve i tako to sta da kupim? Gdje? cijene otprilike??
I jos jedno pitanje to sam negdje gledao neka masa kada se nanese na hrdju,hrdja se mjenja ponovo u metal i prestaje da vise hrdja imali to kod nas??
I jasam to gledao na tv-u. Cuj pogledaj kod ovih jacih firmi za prodaju auto lakova. Imas na ch vili sikens kod pekare u nizu radnji od fasadne cigle (narandzasta). Oni kazu da sto se tice auto lakova i preparata imaju sve. Otidji pa vidi
Ako si imao nekih varova na podu ili obrvama to fino ocistis i onda kupis DEKALIN i popunis te rupice.. Nakon toga kupis PLASTOBIT i sa njim mozes premazati citav pod, unutrasnje blatobrane itd (naravno prije premazivanja ocistis kompletan pod)..
Sredstvo koje cisti hrdju zove se ANTIKOROZIT. Mjesto koje je uhvatila hrdja ocistis malo celicnom cetkom onda naneses antikorozit i ostavis da se susi sve dok ne postane bijeli prah koji onda samo obrises krpom, ako ne bude potpuno ucinkovito iz prvog puta ponovis isti postupak..
Sve ovo (DEKALIN, PLASTOBIT, ANTIKOROZIT) mozes kupiti u radnji boja i lakova "SenSu" na Anexu iznad trolejbuske stanice prema gradu..
Dekalin (tuba) je oko 6-7KM, PLASTOBIT 1KG oko 8KM i ANTIKOROZIT 1L je oko 5KM..
ima li kakvih slika, radis li sta
Boga mi , opasan projekat radiš , dok si to sve rasturio da uradiš zaštitu .. Ja sam to isto sve uradio na svom autu , samo što sam ja kobit-om uradio zaštitu . Sporije se suši , al je zaštita boli glava Icon_lol ..
Heheheh , gotov si , zaljubio se u auto dok to sve radiš ... Sretno
Eh evo da postavim slikice na sta lici kadet kad sam ga rascerupo unutra.Posto ja neznam to varit auto mi je kod majstora cekam da se povari sve pa da ja uradim zastitu.Ima bruku posla nezna ni on sam kad ce zavrsit.A i ja bio u nekom poslu ovih dana tako da sam tek juce ga ocerupo.A da sto se tice antikorozita to ce majstor taj da premaze "kaze on sve zna" pa cu ja ostalo.
Hej ljudi nemogu nes da stavim sliku ni na slibe ni imageshack pa cu kasnije da probam a mrsko mi kucat tekst ponovo.Pa slike slijede u sljedecem postu
Sretno u projektu,samo brate hrdja ovaj kadet ko lud.
Valjda ces ga uspjeti uraditi kako treba pa da budes miran neko vrijeme.
Jos jednom sretno!
Dobro si ga ogulio
Ako ces je vec farbati u crno nemoj da to bude mat, farbaj u  lak crnu
imat ces problema zbog ove male tablice znam iz iskustva
ako te limarija ne interesuje...gledaj taj ti motor trosi mnogo ulja,a rezervni dijelovi nisu skupi...ja sam ga vozao(drug ga ima),to je verzija sa 75KS i ide fino,nije sada da leti,ali mislim da ces ti biti zadovoljan...Icon_razz
Dobro napreduju radovi.. Ako te sta interesuje pitaj
Skontao sam sta hoces da izvedes, ali to ti je vrlo tesko izvesti u kucnoj radinosti a da se negdje ne previja jer tu imas dosta neravnina.. Ako ta tvoja prostirka nije ostecena, poderana , odneses je negdje na hemijsko ciscenje i bice kao nova i miran si..
Dobr4o je izvareno, jos kvalitetnu zastitu nabaciti i miran si..
ma lagano sportskiIcon_razzNigdje ti se ne zuri...radi polako ali kvalitetno
Pages: 1 2 3 4
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13